Zásuvka datová Asfora 1x RJ45 pro internet, antracit

Zásuvka datová Asfora 1x RJ45 pro internet, antracit

Zásuvka datová Asfora 1x RJ45 pro internet, antracit

Datová zásuvka Asfora antracit EPH4300171 1x RJ45 kat.5e UTP je klasickou internetovou zásuvkou RJ45 pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci počítačové sítě s montáží do elektroinstalační krabice 68. Dodává se bez krycího rámečku, možno dokoupit jednoduchý nebo společný rámeček Asfora v několika barvách.

...Více

Výrobce: Schneider Electric

Číslo zboží: 20427

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

221 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalogový list

Datová zásuvka Asfora antracit EPH4300171 1x RJ45 kat.5e UTP je klasickou internetovou zásuvkou RJ45 pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci počítačové sítě s montáží do elektroinstalační krabice 68. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks.

Vypínače a zásuvky řady Asfora antracit se dodávají bez krycího rámečku, je nutné dokoupit jednoduchý nebo společný rámeček Asfora - nabízíme celkem 3 barvy (bílá, krémová nebo antracit).

Technické parametry:
Barva: antracit
Materiál: kovový rámeček + ABS
Vhodné pro krytí (IP): IP20
Typ stínění kabelu: UTP
Kategorie komunikační sítě: 5e
Druh připojení: svorky IDC
Šířka přístroje: 71 mm
Výška přístroje: 71 mm
Hloubka přístroje: 38 mm
Přesah: 9 mm

Řada Asfora od Schneider Electric se vyznačuje moderním a minimalistickým designem. Výhodou řady Asfora není pouze její elegantní a tenké provedení, ale také kvalita a příjemnost materiálů, ze kterých je vyrobena. Jsou vyrobené z kvalitního ABS plastu, který zaručuje dlouhou životnost bez jakýchkoliv změn vzhledu.

Nabízíme 4 barevné varianty: Asfora bílá, Asfora krémová a novinky Asfora antracit a Asfora aluminium. Barvy přístrojů a krycích rámečků Asfora můžete vzájemně kombinovat a zvolit si např. jiné barevné provedení nebo typ rámečku (jednoduchý rámečekšestinásobný společný rámeček). Takto vypadají kompletní přístroje Asfora antracit, pokud k nim dokoupíte antracitový rámeček:

Asfora antracit Schneider Electric


Další výhodou je široká řada nejmodernějších funkcí a technologií pro zjednodušení Vašeho každodenního používání. Proto je řada Asfora správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, velkou řadou funkcí, a to vše za dobrou cenu.



Provedení:


Parametry

Krytí
IP 20
Barva
antracitová
Provedení
datová
Materiál
PVC
Typová řada
Asfora
Montáž
instalační krabice

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání