Radiální ventilátor s časovým doběhem - vertikální Vents VNV-1D 80 KVT

Radiální ventilátor - vertikální Vents VNV-1 80 KV

Radiální ventilátor s časovým doběhem - vertikální Vents VNV-1D 80 KVT

Radiální ventilátor Vents VNV-1D 80 KVT je vysokotlaká turbína se zpětnou klapkou, časovým doběhem a průměrem 80 mm. Ventilátor je určen k zabudování do zdi. Použití je do potrubí s vysokou tlakovou ztrátou, nebo k napojení do již existujících domovních rozvodů.

...Více

Výrobce: Vents

Číslo zboží: 20542

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

4 119 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k použití příloha Prohlášení o shodě

Radiální ventilátor Vents VNV-1D 80 KVT se zpětnou klapkou a časovým doběhem je určen pro odsávání vzduchu z bytových nebo komerčních prostor, jako jsou kanceláře, ordinace, obchody, koupelny, sprchy, toalety, kuchyně apod. Vzhledem ke svým parametrům je tento ventilátor určen pro ventilační rozvody větších délek a s vyšší tlakovou ztrátou. 

Ventilátor Ø 80 mm s vyšším tlakem je určen k zabudování do omítky, při zabudování lze ještě s předním krytem pootočit, a tím jej srovnat. Ventilátor je opatřen kuličkovými ložisky, jež umožňují i nepřetržitý provoz. Ventilátor umožňuje regulovat průtok vzduchu zvolením jedné ze 2 rychlostí motoru nebo dokoupením regulátoru otáček.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Zpětná klapka zabraňuje zpětnému návratu již odvětraného vzduchu. Zpětná klapka je součástí ventilátoru a je připevněna k jeho přírubě.

Vyšší tlak je možný díky speciálně tvarované vrtuli. Díky tomu je ventilátor schopný bezproblémově odsávat vzduch jak přes rovný vzduchovod, tak i skrze složitější potrubí s více ventilačními prvky.

Časový spínač pro časový doběh ventilátoru. Po zapnutí externím spínačem ventilátor sepne druhý výkonnostní stupeň s prodlením 50 vteřin. Po vypnutí běží ventilátor ještě po dobu 6 minut na druhém výkonnostním stupni a poté se vrátí zpět do výchozího stavu. 

 

Zapojení ventilátoru:

Zapojení vyžaduje znalost elektro oboru. Při špatném zapojení zde hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem či poškození ventilátoru.

 

Parametry

Průměr
Ø 80 mm
Průtok vzduchu
63 / 102 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Vyšší výkon
ne
Teplota max.
50°C
Otáčky
1350 / 1830 ot./min
Statický tlak
340 Pa
Akustický hluk
30 / 35,2 dB/3m
Krytí
IP 55
Barva
bílá
Příkon
17 / 27 W
Jmenovitý proud
0.14 / 0.18 A
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ano
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Napětí
230 V
Počet rychlostí
2
Materiál
PVC
Typová řada
VNV
Hmotnost
2,68 kg

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání