Powerbanka EMOS WI 1022D, 10 000 mAh, 22.5 W+Wireless

Powerbanka EMOS WI 1022D, 10 000 mAh, 22.5 W+Wireless

Powerbanka EMOS WI 1022D, 10 000 mAh, 22.5 W+Wireless

Powerbanka EMOS WI 1022D s kapacitou 10 000 mAh a podporou rychlonabíjení až 22,5 W a bezdrátového nabíjení až 15 W. Štíhlé provedení s rozměry 143x70x19 mm, LED displej, součástí balení 3A USB-C kabel a samolepící magnetický kroužek.

...Více

Výrobce: Emos

Číslo zboží: 26693

Dostupnost hlavní sklad:

  • Do 48 hodin

859 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod

Powerbanka EMOS WI 1022D pro vás bude užitečným pomocníkem, protože ne vždy je možné dostat se k elektrické zásuvce. Tato powerbanka vám ušetří plno času díky své mimořádné rychlosti nabíjení až 22,5 W a rychlostí až 15 W při bezdrátovém nabíjení.

Powerbanka je kompatibilní s nejnovější patentovanou technologií MagSafe od Apple. Takto vybavené telefony se tak díky magnetu snadno přichytí k povrchu powerbanky a docílí tak snadného a stabilního spojení během nabíjení. Powerbanka a telefon spolu doslova splynou v jedno elektronické zařízení.

Není li váš telefon vybaven magnetickým mechanismem MagSafe, nemusíte zoufat! V balení této powerbanky naleznete samolepící magnetický kroužek, díky kterému bude váš telefon držet k powerbance také jako přibitý. 

Úzké tělo powerbanky obohacené praktickým LED displejem je pokryto speciální povrchovou ochranou proti poškrábání. To vše je navíc dodáváno s 3A USB-C kabelem a samolepícím magnetickým kroužkem, díky kterému budete moci využít magnetickou funkci i u telefonů bez mechanismu MagSafe.

Powerbanka EMOS WI 1022DPowerbanka EMOS WI 1022DPowerbanka EMOS WI 1022D

Rychlonabíjení

Super výkonný 22,5 W výstup USB-A vám tak zajistí rychlé nabíjení vašeho smartphonu, tabletu, elektronické čtečky nebo sluchátek. Hravě a rychle si dokáže poradit i s bezdrátovým nabíjením rychlostí až 15 W u vybraných typů mobilních telefonů. Powerbanka je vybavena standardním rozhraním USB-A i nejnovějším USB-C pro nabíjení i vybíjení. Součástí balení je také vysokorychlostní 3A USB-C kabel, díky němuž bez problému nabijete jak svůj telefon, tak i samotnou powerbanku nebo jiné elektronické zařízení.

Díky LED digitálnímu displeji zjistíte, kdy je potřeba zahájit nabíjení powerbanky, aby byla připravena získanou energii předávat vašim zařízením zpět. Zobrazená hodnota představuje aktuální stav jejího nabití. LED displej také dokáže indikovat rychlonabíjení a zobrazuje stav bezdrátového nabíjení.

Powerbanka disponuje dvěma USB-A sloty spolu s USB-C a micro USB slotem. Díky nim se stává multifunkčním pomocníkem pro dobíjení libovolných USB zařízení. USB-C slot podporuje funkci rychlého nabíjení. Slouží tedy zároveň jako vstup i výstup. Součástí balení je i 3A vysokorychlostní USB-C kabel, tudíž jeho dokupování není třeba.  

Díky funkci Passthrough dokážete najednou nabít powerbanku i k ní další připojená zařízení.

Všechny powerbanky EMOS Alpha v sobě mají integrovány nejmodernější bezpečnostní prvky, které při nabíjení chrání jak vlastní powerbanku, tak i připojenou elektroniku. Nemusíte se tak obávat přílišného vybití, přebití, přetížení nebo zkratu.


Aktuální seznam bezdrátově nabíjených telefonů, které lze bezdrátově nabíjet touto powerbankou. Obecně je pravidlo jednoduché – funguje se všemi modely Apple a Samsung a mobilními telefony ostatních značek vyrobených od roku 2020 a později.


- všechny telefony značky Apple
- všechny telefony značky Samsung
- Huawei: Meta20, P30
- Xiaomi: Mi9, Mi10, Mi12
- Sony Xperia1 III
- One Plus: 10 Pro

Technické parametry:
Barva: černá
Materiál: ABS plast
Auto ON/OFF: ano
Kapacita akumulátoru: 10 000 mAh/37 Wh
Typ akumulátoru: Li-Po 3,7 V
Max. výkon drátového nabíjení: 22,5 W
Doba nabíjení: 4 hodiny (s QC)
Passthrough: ano
LED indikátor nabíjení: ano
LED indikátor stavu baterie: ano
Přibalený kabel: USB-A/USB-C, data
Rychlé nabíjení: PD 20 W + SCP 22,5 W + Dash + Warp charge
Max. vstupní výkon: 18 W
Ochrana proti podbití, přebití, přetížení, zkratu: ano
Provozní teplota: 0 °C až +40 °C
Typ vstupního rozhraní: 1× micro USB, 1× USB-C
Typ výstupního rozhraní: 2× USB-A, 1× USB-C
Rozměr: 143 × 70 × 19 mm
Hmotnost: 261 g

Parametry

Barva
černá
Materiál
ABS
Rozměr
143 x 70 x 19 mm
Typ
USB A - micro B
USB C
Kapacita
10 000 mAh
Max. výkon
22.5 W
Počet USB
3
Bezdrátové nabíjení
ano
Rychlonabíjení
PD fast charge
Quick Charge 3.0

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání