Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT 12-48V vzor K, IP55 na zeď vodotěsná

Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT 12-48V vzor K, IP55 na zeď vodotěsná

Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT 12-48V vzor K, IP55 na zeď vodotěsná

Kovová zásuvka s víčkem ABB GARANT 5515N-C05755 je vodotěsná zásuvka 12-48V vzor K pro vidlice s plochými kontakty. S propichovací průchodkou, která těsně obepne protažený kabel. Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP55.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 21672

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

718 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k instalaci

Kovová zásuvka s víčkem ABB GARANT 5515N-C05755 12-48V vzor K je vodotěsná zásuvka pro vidlice s plochými kontakty 10A/12-48V. S propichovací kabelovou průchodkou, která po propíchnutí tenkým ostrým hrotem těsně obepne následně protažený kabel. Tím je zajištěno kvalitní utěsnění vstupu kabelu do přístroje. Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP55, uvedený stupeň krytí je zajištěn pouze při zavřeném víčku.

Upevnění šrouby.
Šroubové svorky (pro vodiče 1,5-2,5 mm²).

Technické parametry:
Řazení: 2P
Jmenovitý proud: 10 A
Jmenovité napětí: 48 V AC/DC
Celkové rozměry: 84 x 84 x 55,6 mm
Materiál: kov
Stupeň ochrany: IP 55
Barva: hliník lakovaný lesklý
Způsob montáže: na povrch

Přístroje řady Garant se používají pro vrchní pevné elektroinstalace v prostředí, kde je vyžadováno krytí až do IP 55 u zásuvek a IP 66 u spínačů. Přístroje jsou vhodné pro instalaci na hořlavé podklady o třídách reakce na oheň B, C, D. Při montáži a provozu se může dostat do vnitřního prostoru vlhkost, která při změně teploty může kondenzovat, což způsobuje rosení. Rozsah rosení není na závadu funkce a nemůže způsobit žádný problém při používání. S vyšší teplotou zmizí. Rovněž je možné otevřít odkapávací otvor ve dně krabice přístroje směrem k zemi. Při otevření tohoto odkapávacího otvoru dojde ke snížení výsledného krytí z IP66, respektive IP 55, na IP44 (vodní sprcha a předměty nad 1mm). Kryty s otevřeným odkapávací otvorem vyhoví pouze pro IP44. Pokud se tedy v prostoru uvnitř přístroje objeví voda a odteče odkapávacím otvorem, vyhovuje výrobek tomuto sníženému krytí. Pro dosažení vyššího krytí se nesmí odkapávací otvor vylamovat.

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 55
Barva
hliník
Provedení
zásuvka
Napětí
48 V AC/DC
Materiál
kov
Typová řada
Garant
Montáž
na zeď
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání