Venkovní kovový vypínač č.5 ABB GARANT IP66 na zeď vodotěsný

Venkovní kovový vypínač č.5 ABB GARANT IP66 na zeď vodotěsný

Venkovní kovový vypínač č.5 ABB GARANT IP66 na zeď vodotěsný

Kovový vypínač ABB GARANT 3558-05750 řazení č.5 je dvojitý vodotěsný vypínač s propichovací průchodkou, která těsně obepne protažený kabel. Speciálně navržen do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP66.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 21676

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

554 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k instalaci

Kovový vypínač ABB GARANT 3558-05750 řazení č.5 je vodotěsný vypínač s propichovací průchodkou, která po propíchnutí tenkým ostrým hrotem těsně obepne následně protažený kabel. Tím je zajištěno kvalitní utěsnění vstupu kabelu do přístroje. Speciálně navržen do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP66.

Upevnění šrouby.
Šroubové svorky (pro vodiče 1-2,5 mm²).

Technické parametry:
Řazení: č.5 sériový přepínač
Jmenovitý proud: 10 A
Jmenovité napětí: 250 V
Celkové rozměry: 84 x 84 x 51,5 mm
Materiál: kov
Stupeň ochrany: IP 66
Barva: hliník lakovaný lesklý
Způsob montáže: na povrch

Přístroje řady Garant se používají pro vrchní pevné elektroinstalace v prostředí, kde je vyžadováno krytí až do IP 55 u zásuvek a IP 66 u spínačů. Přístroje jsou vhodné pro instalaci na hořlavé podklady o třídách reakce na oheň B, C, D. Při montáži a provozu se může dostat do vnitřního prostoru vlhkost, která při změně teploty může kondenzovat, což způsobuje rosení. Rozsah rosení není na závadu funkce a nemůže způsobit žádný problém při používání. S vyšší teplotou zmizí. Rovněž je možné otevřít odkapávací otvor ve dně krabice přístroje směrem k zemi. Při otevření tohoto odkapávacího otvoru dojde ke snížení výsledného krytí z IP66, respektive IP 55, na IP44 (vodní sprcha a předměty nad 1mm). Kryty s otevřeným odkapávací otvorem vyhoví pouze pro IP44. Pokud se tedy v prostoru uvnitř přístroje objeví voda a odteče odkapávacím otvorem, vyhovuje výrobek tomuto sníženému krytí. Pro dosažení vyššího krytí se nesmí odkapávací otvor vylamovat.

Schéma zapojení sériového vypínače č.5:Schéma zapojení vypínače č.5

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 66
Barva
hliník
Provedení
č.5
Napětí
230 V
Materiál
kov
Typová řada
Garant
Montáž
na zeď
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání