Domácí IP kamera 1D74S otočná, Full HD 1080p, bílá

Domácí IP kamera 1D74S otočná, Full HD 1080p, bílá

Domácí IP kamera 1D74S otočná, Full HD 1080p, bílá

IP kamera domácí Solight 1D74S je otočná bezpečnostní WiFi kamera sloužící k prevenci trestného činu a ke vzdálenému sledování monitorovaného prostoru přes Internet. Lze ji ovládat bezdrátově pomocí aplikace pro Android a iOS. Díky motorizovanému podstavci můžete kamerou otáčet jak horizontálně, tak vertikálně.

...Více

Výrobce: Solight

Číslo zboží: 21986

Dostupnost hlavní sklad:

  • Do 48 hodin

879 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Produktový list příloha Prohlášení o shodě

Domácí otočná IP kamera Solight 1D74S s podporou online přenosu na mobilní zařízení je určena k monitorování a zabezpečení vnitřních prostorů domu. Zkontrolujte svůj domov a majetek téměř odkudkoliv - jednoduše vytáhněte telefon nebo tablet, abyste měli stále dohled nad vaším domovem, kdekoliv budete připojeni k internetu. Kamera je napájena zdrojem a tak nabízí živý přenos 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nebo dostávejte upozornění na vaše mobilní zařízení v momentě, kdy kamera zachytí pohyb a prohlédněte si video ve vysokém Full HD rozlišení 1080p.

WiFi kameru jednoduše připojíte přes vaši WiFi síť a můžete ji vzdáleně ovládat pomocí chytrého telefonu nebo tabletu prostřednictvím aplikace Tuya nebo Smart Life.

Hlavní výhody IP kamery 1D74S:

- 24/7 živý video přenos: Tato IP kamera pracuje přes bezdrátovou Wi-Fi síť vašeho domu, takže máte přístup k živým i zaznamenaným záznamům přímo z mobilní aplikace na Vašem mobilním zařízení (telefon nebo tablet s iOS 8 a novější nebo Androidem 4.1 a novější).

- Snadné nastavení: kameru jednoduše zapojte do elektřiny a nastavte pomocí aplikace v telefonu. Kameru můžete umístit na stůl, na polici nebo snadno namontovat na zeď.

- Otáčení: díky motorizovanému podstavci můžete kamerou otáčet jak horizontálně, tak vertikálně. V Smart Life aplikaci můžete otáčení ovládat gesty do stran, podle toho kam chcete, aby kamera směřovala.

- Upozornění na telefonu: Pokud zapnete detekci pohybu, kamera vám při zaznamenání pohybu pošle upozornění na Vaše mobilní zařízení.

- Noční vidění: kamera umožňuje noční vidění díky 6 LED snímačům, které vám zprostředkují jasný obraz za šera nebo ve tmě (účinnost až 8-10 metrů).

- Zvuk: 2-pásmový záznam zvuku vám dovolí komunikovat s rodinnými příslušníky nebo přáteli.

- Podívejte se na větší obrázek: Široký záběr 75 stupňů vám zprostředkuje široký obraz místnosti, zatímco 2x zoom umožňuje přiblížit se k dění v případě potřeby.

- Čistý záznam: snímač CMOS fotoaparátu zaznamenává křišťálově čisté rozlišení Full HD 1080p, takže máte skvělý pohled na to, co se děje ve vašem domě.

- Kamera podporuje max. 128GB paměťové karty, což vystačí na cca 40 dní záznamu.


Aplikace Smart Life:
Aplikace je v Češtině, Angličtině a jiných jazycích
Je kompatibilní s Wifi 2,4 GHz, Android 4.1 a vyšší, iOS 8.0 a vyšší, Tuya Smart app, Smart Life app, Amazon Echo, Google Home

Technické parametry:
Napájení: 5V/1A (DC)
Max. velikost karty: 128 GB (microSD, není součástí balení)
Rozlišení snímače: 2 Mpx
Mikrofon/reproduktor: Vestavěný
Rozlišení: 1080p (1920x1080)/30FPS
Video komprese: H.264
Pozorovací úhel: 75°
Otáčení: horizontálně 355°/ vertikálně 90°
WiFi 2,4 GHz

Parametry

Krytí
IP 20
Detekční úhel
75°
Barva
bílá
Napájení
230V AC / 5V DC
Použití
vnitřní
Způsob připojení
WiFi
Typ
IP kamera
Podporované OS
Android, iOS
Jazyk aplikace
CZ, PL, SK, AJ
Noční vidění
ano
Maximální rozlišení
1920 × 1080 px
Max. dosvit nočního vidění
10 m
Typ snímače
CMOS
Komprese videa
H.264
Max. velikost SD karty
128 GB

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání