Flexibilní potrubí ALUDAP D 100/3 m trubka flexi, černá

Flexibilní potrubí ALUDAP D 100/3 m trubka flexi, černá

Flexibilní potrubí ALUDAP D 100/3 m trubka flexi, černá

Kovové flexibilní potrubí Dalap ALUDAP D, průměru 100 mm a délky 3 m vyrobeno z hliníkového pásku s černým povrchem. Ideální pro kratší rozvody vzduchu v malých a středních prostorech se složitou dispozicí. Snadná montáž a odolnost při teplotě až 200°C.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 25447

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

365 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě

Kovové flexibilní potrubí Dalap ALUDAP D o průměru 100m a délce 3m, je ideální pro kratší rozvody vzduchu v malých a středních prostorech se složitou dispozicí (např. kuchyně, koupelny, WC, obchody, sklady nebo stropní podhledy).

Dále je také vhodný k propojení jednotlivých komponentů s ostatní vzduchotechnikou. Těmi mohou být nejčastěji potrubní ventilátory a zejm. digestoře, různé tvarovky, větrací mřížky nebo talířové ventily.


Materiál

Flexibilní potrubí je vyrobeno z hliníkového pásku s černým povrchem o síle 0,06 mm, který je pevně spojen pomocí speciálního stroje. Díky použitému materiálu je ALUDAP D mimořádně lehký a ve srovnání se vzduchovody z ALU fólie zároveň velice odolný. Při maximální rychlosti vzduchu 25 m/s a tlaku 2000 Pa ho lze bez obav vystavit teplotám v rozsahu od -30 až do +200 °C.


Manipulace a montáž

Potrubí je dodáváno ve stlačeném stavu, tj. zhruba 30 % konečné délky. Natažení do maximální délky se nejlépe provádí ve dvou osobách při jeho současném pootočení proti směru hodinových ručiček.
Tento kovový vzduchovod se po roztažení velice snadno ohýbá, tvaruje i zkracuje (např. zalamovacím nožem). Pro jeho upevnění doporučujeme použít stahovací pásek nebo hliníkovou lepicí pásku, popř. i PVC lepicí pásku.

Parametry

Průměr
Ø 100 mm
Teplota max.
200°C
Délka
3 m
Barva
černá
Materiál
hliník

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání