Rámeček SEDNA Design bílý lesklý, jednonásobný

Rámeček SEDNA Design bílý lesklý, jednonásobný

Rámeček SEDNA Design bílý lesklý, jednonásobný

Jednonásobný rámeček SEDNA Design v bílé lesklé barvě lze instalovat vodorovně i svisle a je určen pro umístění 1 vypínače nebo zásuvky. Moderní linie, kvalitní zpracování a snadná instalace.

...Více

Výrobce: Schneider Electric

Číslo zboží: 20334

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

26 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Produktový list

Jednonásobný rámeček SEDNA Design, bílý lesklý SDD311801 lze instalovat vodorovně i svisle a je určen pro umístění 1 vypínače nebo zásuvky. Rámeček je k přístroji přichycen unikátním zaklapávacím osmibodovým systémem, který zaručuje pevnou fixaci a dokonale přizpůsobí rámeček i nerovné stěně. Díky speciální membráně, která chrání přístroj před průnikem vody, jsou všechny rámečky Sedna Design kompatibilní i s přístroji Sedna Design v krytí IP44. Hrany krycího rámečku jsou zaoblené a přiléhají ke zdi, aby co nejméně zachytávaly prach.

Technické parametry:
Krytí: IP20-IP44
Barva: bílá lesklá
Kód barvy: RAL 9003
Materiál: termoplast ABS-UV stabilní
Typová řada: Sedna Design & Elements
Rozměry: 85 x 85 x 10 mm

Nabízíme 3 barevná provedení vypínačů a zásuvek SEDNA Design bílá, SEDNA Design antracit a SEDNA Design aluminium. Můžete libovolně kombinovat barvy přístrojů a krycích rámečků a vytvořit si barevnou kombinaci, která bude odpovídat Vašemu stylu. Barevné kombinace přístrojů a rámečků SEDNA Design:


SEDNA Design je nová generace vypínačů a zásuvek od Schneider Electric inspirovaná módou a interiérovým designem. Díky trendovým barvám a moderním liniím vyniknou v každém interiéru. Vypínače a zásuvky SEDNA Design jsou sestrojeny v kvalitním bezšroubovém provedení, což výrazně usnadňuje instalaci a současně zaručí stoprocentní připevnění vodičů. Přístroje Sedna Design se vyznačují také nižší instalační hloubkou. Součástí přístrojů je robustní kovový montážní rámeček s prolisy, jehož postranní západky usnadní vyrovnání až pěti přístrojů vedle sebe.

Parametry

Krytí
IP 20 - IP 44
Barva
bílá
Provedení
rámeček jednoduchý
Materiál
ABS
Typová řada
Sedna Design
Rozměry
85 x 85 x 10 mm
Orientace
vodorovně i svisle

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání