Větrací mřížka s regulací Dalap RNP 250x250 mm bez příruby, šedá

Větrací mřížka s regulací Dalap RNP 250x250 mm bez příruby, šedá

Větrací mřížka s regulací Dalap RNP 250x250 mm bez příruby, šedá

Šedá plastová větrací mřížka Dalap GP 250x250 RNP ASA rozměru 250x250 mm s mechanicky ovládanou žaluzií, uzavíratelná, regulace průtoku vzduchu pomocí páčky, s odjímatelnou žaluzií, kvalitní ASA plast, k odvětrání WC, koupelny, kuchyně, skladů, garáží...

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 23396

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

218 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě

Uzavíratelná větrací mřížka Dalap GP 250x250 RNP ASA GRAY s pevnou horizontální žaluzií a s mechanicky ovládanou vertikální žaluzií je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného ASA plastu v šedé barvě RAL 7046. ASA plast disponuje velkou teplotní odolností (od -40 °C do +90 °C), je barevně stálý a snadno se čistí. Za pevnou horizontální žaluzií jsou umístěny pohyblivé lamely pro manuální regulaci průtoku vzduchu, případně i pro úplné zavření.

Mřížka má vyjímatelnou středovou část s pevnými i pohyblivými lamelami pro snadnou dostupnost prostoru za mřížkou. Je vhodná k zakrytí otvorů, které slouží pro nepřetržité větrání, např. v rodinných domech, bytech, ale také ve skladech, výrobních halách či továrnách.

Montáž:
Mřížka je určená pro nástěnnou i stropní montáž. Středovou část mřížky je možné oddělit od rámečku - stačí pouze mřížku vycvaknout, rámeček připevnit pomocí šroubů a mřížku znovu připevnit k rámečku.

Mřížka splňuje standardy FENOLSTOP®. Můžete si tak být jistí, že se při transportu vzduchu z plastů neuvolňují žádné fenoly. Je dosaženo maximálního komfortu při výměně vzduchu a zachování zdravého prostředí.

Technické parametry:
Barva: šedá (RAL 7046)
Šířka: 250 mm
Výška: 250 mm
Tloušťka: 8/17 mm
Materiál: ASA plast
Provozní teplota: -40 až +90 °C
Použití: venkovní a domovní
Montáž: na stěnu a strop
Verze: s regulací
Regulace: ano
Příruba: ne
Certifikační značka: CE

Parametry

Barva
šedá
Provedení
čtyřhranná
Materiál
plast
Příruba
ne
Žaluzie
regulovatelná
Síťka proti hmyzu
ne
Rozměr
250 x 250 mm

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání