Ventilační potrubí Spiro 125/1 m

Ventilační potrubí Spiro 125/1 m

Ventilační potrubí Spiro 125/1 m

Ventilační kovové potrubí SPIRO průměru 125 mm a délky 1 m je pevné potrubí vyrobené ze šroubovitě stlačeného pásu pozinkovaného plechu pro odvod vzduchu do teploty 100°C v průmyslových objektech.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 5480

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

257 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalog kovového potrubí

SPIRO potrubí, trubka, roura, vzduchovod, vzduchovody, vzduchotechnické potrubí pozink. Šroubovitě stáčený pás pozinkovaného plechu. Montáž: spojování se provádí pomocí vsuvky, při spojování s tvarovkami doporučujeme použít gumové těsnění, které zajistí dokonalé utěsnění, spoj je možno zajistit samořeznými šrouby SCR, zavěšení se nejčastěji provádí kovovými objímkami s matkou SBO nebo SBOG a závitovými tyčemi M8.

.

materiál            : pozinkovaný plech
barva                 : stříbrná pozink 
tloušťka stěny : 0,8mm
průměr             : 125mm
délka                : 1m



Možnosti spojení kovového potrubí Ø 125 mm
Kovová vnější spojka Ø 100 mm
Kovová zpětná klapka Ø 100 mm
Kovové koleno 90
Kovové koleno 45
Kovová rozbočka T
Kovová rozbočka Y
Kovová vzduchová klapka
Kovová redukce





Kovová vzduchová klapka Komínové hlavice a stříšky
Komínové hlavice slouží k střešnímu zakončení odvodu vzduchu z objektu s ochranou před deštěm, sněhem, ale také i jako rotační hlavice, kde ventilace probíhá jen pomocí prouděním vzduchu a provoz této hlavice je tedy zcela bez nákladů.



Vzduchový filtr Filtr zajistí čistý vzduch v kovovém potrubí
Filtr FB 100 pro čištění vzduchu v systému větracího a ventilačního potrubí z pozinkového plechu, na kruhové potrubí průměru 100 mm. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 45°C.



Izolační návlek Tepelná izolace kovového potrubí
Izolační návlek pro ventilační potrubí slouží k dodatečné izolaci rozvodů vzduchu, minerální vata šíře 25 mm s vnitřním polyethylénovým návlekem a obalem hliníkového laminátu. Pro teploty vzduchu do 140 °C.



Elektrický ohřívač vzduchu Elektrický ohřívač vzduchu do potrubí
Ohřívač vzduchu je určen pro ohřátí rozváděného vduchu do místností. Ohřívač se instaluje do potrubí stejného průměru v jakékoliv poloze. Instalace do potrubí se provede jednoduchým zasunutím, tětnost je zajištěna gumovým těsněním.



Tlumič hluku Tlumič hluku v kovovém potrubí
Tlumič hluku pro vzduchotechnické kruhové potrubí z pozinkovaného plechu, slouží pro snížení hluku šířeného potrubím. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 60°C.



Úchyt kovového potrubí s gumou Tlumič hluku v kovovém potrubí
Tlumič hluku pro vzduchotechnické kruhové potrubí z pozinkovaného plechu, slouží pro snížení hluku šířeného potrubím. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 60°C.



Nerezová tahovací páska Stahovací páska kovového potrubí
Pozinkovaná spona pro rychlé uchycení větracího a ventilačního potrubí nebo vzduchovodu. Páska je vybavena speciální sponou pro opakované použití.



Lepící hliníkové pásky Lepící hliníkové pásky
Tato hliníková lepicí páska je tou správnou volbou pro trvalé utěsnění kovového ventilačního potrubí, můžete jí také použít při montáži izolace na kovové vzduchovody nebo při instalaci klimatizace nebo potrubního ventilátoru

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Teplota max.
100°C
Délka
1.0 m
Barva
stříbrná
Materiál
pozink

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání