Časovač do zásuvky digitální FKEF20

Časovač do zásuvky digitální FKEF20

Časovač do zásuvky digitální FKEF20

Digitální spínací hodiny do zásuvky týdenní FKEF20 s digitálním programovatelným časovačem pro spínání a vypínání spotřebičů pro maximální spínací výkon 3500 W. LCD displej v horní části spínacích hodin je dobře čitelný, aniž aby se uživatel musel ohýbat dolů k zásuvce.

...Více

Výrobce: FK Technics

Číslo zboží: 6871

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

319 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k použití

Spínací hodiny do zásuvky týdenní FKEF20 s digitálním programovatelným časovačem pro spínání a vypínání spotřebičů do zásuvky pro maximální zatížení 3500 W.

Pomocí této digitální spínací zásuvky můžete v nastavených časech vypínat a zapínat síťové spotřebiče. Tyto spínací hodiny mají denní i týdenní spínací cyklus a velmi jednoduché ovládání.

Plně programovatelné spínací hodiny s týdenním i denním cyklem spínání. Tyto spínací hodiny mohou i ve Vaší nepřítomnosti opakovaně spínat a vypínat například topení, lampu nebo rádio. Programování je velmi jednoduché, takže hodiny jsou vhodné i pro lidi se záporným vztahem k technice.

Další příklady použití: topení ráno pro vstávání, omezení času sledování televize dětmi, vyhřátí garáže před tím, než byste jinak museli sednout do "vymrzlého auta" a navíc nemohli pro zimu pořádně nastartovat. Nejlepší ochrana proti zlodějům je, když si myslí, že jste doma. Tyto hodiny mohou ve vaší nepřítomnosti spínat lampu nebo rádio, a tím navodit dojem přítomnosti osoby v bytě či domě.

Uživatel jistě ocení též umístění displeje na horní části spínacích hodin. Displej je tudíž čitelný bez toho, aby se uživatel musel ohýbat dolů k zásuvce.

Vestavný akumulátor: 1,2 V NiCd.

Technické údaje:
Celkem 8 programů
Nejkratší spínací doba: 1 minuta
Max. spínací výkon: 3500W
Max. proud zátěže: 16A
Max. proud při indukční zátěži (motory apod.) 2A
LED indikace zapnutého stavu
Provozní teplota: - 10 °C až +40 °C
Rozměry bez zástrčky (Š x V x H): 80 x 80 x 45 mm

Parametry

Max. proud
16 A
Krytí
IP 20
Barva
bílá
Napájení
230 V
Materiál
kov - plast
Programování
digitální
Časový rozsah
týdenní
Max. výkon
3500 W

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání