Detektor kouře GS536-H01, alarm 85dB, 9V baterie

Detektor kouře GS536-H01, alarm 85dB, 9V baterie

Detektor kouře GS536-H01, alarm 85dB, 9V baterie

Detektor kouře EMOS GS536-H01 s opticko-akustickou signalizací a životností 10 let. Při detekci kouře začne detektor hlasitě pípat a současně se rozbliká červená LED dioda. Napájení 9V baterie.

...Více

Výrobce: Emos

Číslo zboží: 23687

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

185 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě příloha Prohlášení o shodě

Detektor kouře EMOS GS536-H01 s opticko-akustickou signalizací, životností 10 let a jednoduchou obsluhou. V případě zjištění přítomnosti kouře začne detektor hlasitě pípat a současně se rozbliká červená LED dioda. Z bezpečnostního hlediska nelze alarm ztišit ani vypnout. Zůstane aktivní do doby, než se vzduch opět vyčistí.

Detektor kouře EMOS je napájen jednou alkalickou 9V baterií. Nepoužívejte nabíjecí baterii, která má pro správné fungování detektoru nedostatečné napětí (jen 8,4 V). Na potřebu nového zdroje energie vás detektor sám začne upozorňovat 30 dní před úplným vybitím. Výměna baterie vás čeká přibližně 1x za rok.

Každý detektor kouře obsahuje čidlo, které má omezenou životnost. EMOS GS536 vás udrží v bezpečí 10 let. Jestliže v průběhu zapomenete datum jeho expirace, připomene vám ho štítek na zadní straně – konkrétně nápis „zařízení nahradit:“.

Montáž a vhodné umístění:
Detektor kouře GS536 nainstalujete rychle a bez potíží na zeď nebo strop. Do jaké výšky od země i stropu vás přesně navede podrobný český manuál. V balení také naleznete veškeré nezbytné příslušenství – montážní podložku, hmoždinky i vruty.

Z hlediska bezpečnosti je jednoznačně nejlepší nainstalovat ho do každé místnosti v domě. Vyhněte se však kuchyni, koupelně a garáži – vodní pára, výpary vznikající při vaření nebo výfukové plyny mohou spouštět falešné poplachy. Pokud vám situace neumožňuje vybavit detektory celou domácnost, pořiďte si alespoň jeden do každého patra a umístěte ho na takové místo, odkud vás poplach zbudí i z hlubokého spánku (např. na chodbu před ložnici).

Technické parametry:
Napájení: 9V baterie (součástí balení)
Barva: bílá
Hlasitost signalizace >85 dB ve vzdálenosti 3 m
Typ signalizace: optická i zvuková
Provozní teplota: 0 °C až 40 °C
Provozní vlhkost: 5–95 %
Typ instalace: montáž na zeď nebo volně stojící
Životnost: 10 let
Rozměr: 90 × 90 × 33 mm

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
bílá
Napájení
9 V
Použití
únik kouře
Materiál
kov - plast
Rozměry
Ø 90 x 33 mm
Hlasitost
85 dB

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání