Powerbanka EMOS Alpha 10S, 10000mAh, 10W, černá

Powerbanka EMOS Alpha 10S, 10000mAh, 10W, černá

Powerbanka EMOS Alpha 10S, 10000mAh, 10W, černá

Powerbanka EMOS Alpha 10S s kapacitou 10 000 mAh pro mobilní telefony, tablety, chytré hodinky, bezdrátová sluchátka, čtečky knih apod. Štíhlé provedení s rozměry 138x68x16 mm, 6 inteligentních bezpečnostních funkcí, součástí balení 2 USB kabely (micro USB i USB-C). 

...Více

Výrobce: Emos

Číslo zboží: 26689

Dostupnost hlavní sklad:

  • Do 48 hodin

405 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Powerbanka EMOS Alpha 10S si s přehledem poradí s vybitým tabletem i mobilem. Zařízení můžete připojit až přes dva USB kabely (micro USB i USB-C), které jsou součástí balení a které umí kromě energie přenášet i data. Tato powerbanka vám bude dělat radost nejen svým štíhlým provedením s ideálními rozměry. Sympatická kapacita 10 000 mAh a šest inteligentních bezpečnostních funkcí zvládnou vaši elektroniku nabít rychle a bezpečně. 

Ať už máte nejnovější mobil, nebo nějaký starší kousek, při nabíjení budete úspěšní. Powerbanka EMOS Alpha 10S je totiž vybavena dvěma výstupy USB-A a vstupním konektorem micro USB. Přibalené kabely navíc umí přenášet i data, takže se budou hodit i při stahování fotek do počítače z mobilu nebo foťáku. 

Powerbanka EMOS Alpha 10SPowerbanka EMOS Alpha 10SPowerbanka EMOS Alpha 10S

Powerbanka EMOS Alpha 10S je na cestování jako stvořená. S rozměry 138 × 16 × 68 mm vás nebude nijak omezovat. A když ji budete nejvíc potřebovat, poslouží dostatkem užitečné energie.

Po připojení do zásuvky umí nabít nejen sebe, ale rovnou i dvě připojená zařízení. Tahle užitečná funkce se jmenuje Passthrough a určitě ji budete při nabíjení často využívat, zejména při kempování, či na cestách.

Powerbanku stačí připojit do zásuvky, případně propojit s vaší elektronikou. Nabíjet začne i přestane, jakmile je to potřeba. Nenápadně umístěný LED indikátor na přední straně powerbanky vás bude přehledně informovat o aktuálním stavu energie, případně zda vaši elektroniku powerbanka opravdu dobíjí.

Všechny powerbanky EMOS Alpha v sobě mají integrovány nejmodernější bezpečnostní prvky, které při nabíjení chrání jak vlastní powerbanku, tak i připojenou elektroniku. Nemusíte se tak obávat přílišného vybití, přebití, přetížení nebo zkratu. 

Technické parametry:
Barva: černá
Materiál: ABS plast
Auto ON/OFF: ano
Kapacita akumulátoru: 10 000 mAh/37 Wh
Typ akumulátoru: Li-Po 3,7 V
Max. výkon drátového nabíjení: 10,5 W
Doba nabíjení: 6 hodin
Passthrough: ano
LED indikátor nabíjení: ano
LED indikátor stavu baterie: ano
Přibalený kabel: micro USB, USB-C, data
Rychlé nabíjení: ne
Max. vstupní výkon: 10 W
Ochrana proti podbití, přebití, přetížení, zkratu: ano
Provozní teplota: 0 °C až +40 °C
Vstupní rozhraní: micro USB, 2× USB-A
Rozměr: 138 × 68 × 16 mm
Hmotnost: 220 g

Parametry

Barva
černá
Materiál
ABS
Rozměr
138 x 68 x 16 mm
Typ
USB A - micro B
Kapacita
10 000 mAh
Max. výkon
10 W
Počet USB
3
Rychlonabíjení
ne

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání