Štítkovač Brother PT-E110VP s páskou 9mm a kufříkem

Štítkovač Brother PT-E110VP s páskou 9mm a kufříkem

Štítkovač Brother PT-E110VP s páskou 9mm a kufříkem

Štítkovač Brother PT-E110VP je praktická tiskárna štítků pro elektrikáře a další profesionály. Tiskne štítky až do šířky 12 mm. Obsahuje adaptér střídavého proudu a kazetu s 9mm páskou. Vše v praktickém kufříku.

...Více

Výrobce: Brother

Číslo zboží: 24452

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 610 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Příručka uživatele

Štítkovač Brother PT-E110VP je kompaktní ruční tiskárna štítků, se kterou vytvoříte štítky v různých barevných kombinacích a šířkách. Štítkovací sada PT-E110VP je neocenitelným nástrojem pro elektrikáře a další profesionály. Vše v praktickém kufříku.

Napájení buď bateriemi 6xAAA či adaptérem (součástí balení).

Použití a hlavní výhody štítkovače Brother PT-E110VP:

- Štítkovač vytváří dlouhotrvající a trvanlivé štítky až do šířky 12 mm v mnoha barevných kombinacích. Štítky zajišťují rychlou a snadnou identifikaci kabelů, čelních desek, zásuvek, spínačů, spotřebních jednotek a dalších součástí.

- Čtyři vyhrazené klávesy umožňují okamžitý přístup ke značkovacím funkcím speciálně vyvinutým pro balení kabelů, označování kabelů, štítky na čelní desky a tisk více štítků s postupně zvyšujícím se číslem. Díky tomu je tvorba štítků rychlá a efektivní.

- Ovládání probíhá prostřednictvím LCD displeje a QWERTY klávesnice. Samostatná numerická klávesnice umožňuje rychlé zadávání čísel jedním prstem.

- 200 symbolů včetně průmyslových kategorií zahrnujte ikony / symboly na štítky z kategorií: elektrické, audio / video, zabezpečení, bezpečnost, datacom a šipky.

- Odolné štítky, které vydrží roky. Kazety Brother TZe se dodávají v široké škále šířek a barev a zahrnují speciální pásky se silným lepidlem, flexibilní ID pásky (pro obalení kabelů nebo vytváření štítků se značkami) a bezpečnostní pásky. Tyto laminované pásky jsou neuvěřitelně odolné a jsou navrženy a důkladně testovány, aby odolaly extrémům teploty, slunečního světla, vlhkosti, oděru a chemikáliím.

- Kompletní štítkovací souprava PT-E110VP obsahuje vše, co potřebujete k okamžitému zahájení tisku. Součástí balení je i adaptér střídavého proudu a kazeta s flexibilní ID TZe páskou o šířce 9 mm, která je uložena v odolném pouzdře. Do štítkovače si můžete dokoupit další popisovací pásky.


Video k produktu začíná v čase cca 3:00 min.


Technická specifikace:

Typ pásky: TZe páska
Šířka pásky: 3, 5, 6, 9, 12 mm
Maximální šířka pásky: 12 mm
Technologie: termotransferová
Typ odstřihu: plná
Displej: LCD displej
Velikost displeje: 16 znaků x 1 řádek - 58 mm x 23 mm
Typ klávesnice: QWERTY
Barva pláště: oranžová a černá
Rozměry: 111 (š) x 204 (v) x 58 (h)
Hmotnost zařízení: 400 g (bez baterií a kazety s páskou)
Alkalické baterie: 6 x AAA (LR03/HR03)
V balení: napájecí adaptér, kazeta s páskou 9mm černá na bílé flexibilní ID TZe páska, délka 8m, kufřík, příručka uživatele, záruční list

Design štítku:
Fonty: 1
Zarovnání textu: střed, zleva
Velikosti textu: 3
Styly textu: 10
Šířky textu: 2x, 1/2, normální
Podtržení: ano
Vertikální tisk: ano

Parametry

Barva
oranžová - černá
Napájení
6 x AAA baterie
230 V
Provedení
štítkovač
Materiál
kov - plast
Displej
LCD

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání