Keramický rámeček RETRO KERAMIK dvojnásobný, bílý

Keramický rámeček RETRO KERAMIK dvojnásobný, bílý

Keramický rámeček RETRO KERAMIK dvojnásobný, bílý

Keramický dvojrámeček RETRO KERAMIK KV3002W v bílé barvě lze instalovat vodorovně i svisle a je určen pro umístění 2 vypínačů nebo zásuvek RETRO KERAMIK.

...Více

Výrobce: Elhard

Číslo zboží: KV3002W

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

363 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě

Dvojnásobný keramický rámeček Elhard RETRO KERAMIK KV3002W v bílé barvě je určený pro umístění 2 vypínačů nebo zásuvek RETRO KERAMIK. Lze instalovat vodorovně i svisle. 

Montáž:
Pro montáž keramického dvojrámečku je nutné nejprve odstranit jednoduchý rámeček, který je součástí každého vypínače nebo zásuvky RETRO KERAMIK.

Technické parametry:
Krytí: IP20
Barva: lesklá bílá
Materiál: keramika
Rozměry: 173 x 100 x 12 mm

Keramické retro vypínače a zásuvky RETRO KERAMIK od Elhard vás vrátí zpět v čase a dodají Vašemu interiéru noblesu a vznešenou eleganci. Jsou vyrobené z kvalitního porcelánu, který je povrchově glazovaný a má dlouhou životnost. Mají kulatý tvar a nabízíme je ve 2 barvách: bílé a černé. Keramické vypínače si můžete vybrat v provedení s klasickou klapkou nebo s otočnou páčkou, která vypínačům dodává ten správný retro design.

Keramický dvojrámeček Elhard RETRO KERAMIK bílý


Podle způsobu montáže nabízíme kulaté retro vypínače buď jako zapuštěné přístroje s montáží do elektroinstalační krabice nebo jako nástěnné přístroje určené pro povrchovou montáž. Zapuštěné přístroje jsme rozdělili podle barvy na řady RETRO KERAMIK bílá a RETRO KERAMIK černá, nástěnné vypínače a zásuvky můžete vybírat v kategorii RETRO KERAMIK nástěnné.

Součástí vypínačů a zásuvek RETRO KERAMIK je kulatý keramický rámeček. Pokud potřebujete vedle sebe umístit více vypínačů nebo zásuvek, pak je můžete umístit buď jednotlivě vedle sebe, nebo v případě zapuštěných přístrojů je můžete instalovat do oválného keramického dvojrámečku či trojrámečku. Řada RETRO KERAMIK zahrnuje všechny běžné vypínače a přepínače, a také klasickou zásuvku 230V/16A.

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
bílá
Provedení
rámeček dvojnásobný
Materiál
keramika
Typová řada
Retro Keramik
Rozměry
173 x 100 x 12 mm
Tvar
oválný

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání