Kabelová spojka smršťovací se šroubovými spojovači 4x(6-25mm2)

Kabelová spojka smršťovací se šroubovými spojovači 4x(6-25mm2)

Kabelová spojka smršťovací se šroubovými spojovači 4x(6-25mm2)

Kabelová spojka smršťovací GPH SLV-SV 6-25 pro spojování čtyřžilových kabelů s izolací z PVC, PE a XLPE, vhodné pro použití ve vnitřních i venkovních prostorách, pro uložení v zemi i v izolačních kanálech. Průřez vodiče 6-25mm2.

...Více

Výrobce: GPH

Číslo zboží: 6531

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

871 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalogový list

Kabelová spojka smršťovací GPH SLV-SV 6-25 se šroubovými spojovači pro spojování čtyřžilových kabelů do 1kV s izolací z PVC, PE a XLPE, vhodné pro použití ve vnitřních i venkovních prostorách, pro uložení v zemi i v izolačních kanálech.

Průřez vodiče: 4x(6-25mm2)

Složení:
Smršťovací soubor sestává ze šroubových mechanických spojovačů, ze 4 malých smršťovacích trubic pro izolování spojek vodičů (žilové trubice) a z 1 velké smršťovací trubice pro vytvoření vnější ochrany (plášťová trubice). Vnitřní strana smršťovacích trubic je potažena vrstvou termoplastického lepidla. Hotová spojka je příčně vodotěsná a hodí se pro použití ve venkovním prostředí, v zemi i v instalačních kanálech.

Mechanické spojovače:
V kabelovém souboru jsou použity šroubové kabelové spojovače pocínované s přepážkou a strhacími šrouby pro vodiče s kruhovými a sektorovými jádry.

Materiál izolace:
Teplem smrštitelné trubice z modifikovaného polyolefinu, silnostěnné (vnější plášťová trubice) a středněstěnné (vnitřní trubice pro jednotlivé  žíly) s lepidlem na vnitřní stěně.

Vlastnosti izolace:
Pracovní teplota: -55°C až+110°C
Min. teplota smrštění: +120°C
Dielektrická pevnost: 20 kV/mm
Dobrá mechanická stálost a odolnost, odolnost vůči chemikáliím a UV záření, podélná vodotěsnost, neomezená skladovatelnost.

Parametry

Barva
černá
Materiál
kov - plast
Průřez
6 - 25 mm²
Počet svorek
4

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání