Internetový kabel STP CAT 6A datový kabel Solarix

Internetový kabel STP CAT 6A datový kabel Solarix

Internetový kabel STP CAT 6A datový kabel Solarix

STP kabel Solarix SXKD-6A-STP-LSOH v šedé barvě je vysoce kvalitní stíněný 8-žilový kabel CAT6A určený pro použití v náročných aplikacích pro provoz vysokorychlostního protokolu 10GBASE-T. Jednotlivé páry jsou stíněny samostatně aluminiovou fólií, typ pláště je LSOH. Uvedená cena je za 1m.

...Více

Výrobce: Solarix

Číslo zboží: 3770

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

22 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Datový list příloha Návod

Datový kabel k internetu STP CAT6A SOLARIX SXKD-6A-STP-LSOH v šedé barvě je vysoce kvalitní stíněný kabel kategorie 6A, který je určený pro provoz vysokorychlostních ethernetových protokolů, včetně 10GBASE-T.

Konstrukce kabelu je U/FTP, typ pláště LSOH s třídou reakce na oheň Dca-s1,d2,a1. Vodiče kabelu jsou vyrobeny z kvalitního měděného drátu s čistotou mědi 99,97%. Kabel bez problémů splňuje požadavky z mezinárodních standardů ISO/IEC 11801, EN 50173 a ANSI/TIA 568.2-D. Výkonové parametry tohoto kabelu byly otestovány nezávislou testovací zkušebnou FORCE TECHNOLOGY v rámci programu EC Verified, a to na nejvyšší úroveň tzv. Component Level.

Kabely Solarix kategorie 6 jsou dodávány ve stíněné i nestíněné verzi s různým typem pláště - tj. PVC (třída reakce na oheň Eca), LSOH (třída reakce na oheň Eca) nebo UV stabilní PE (třída reakce na oheň Fca). Vodiče těchto kabelů jsou vyrobeny z velmi kvalitního měděného drátu o velikosti AWG 23. Jednotlivé páry jsou odděleny plastovým křížem.

Parametry produktu:
Typ: U/FTP
Podporované protokoly: 10GBASE-T a nižší
Materiál vodiče: Cu (měď), holé
Izolace vodičů: skin-foam-skin PE 1,33 mm
Typ pláště: LSOH
Barva pláště: šedá
Kategorie: 6A
Stínění: fólie kolem každého páru
Max. vnější teplota kabelu, pevně uloženého: -20°C +60 °C
Průměr vodiče: měděný drát 0,56 mm ± 0,005 mm
Průměr kabelu: 7,4 mm
Počet žil: 8
Splétaný prvek: páry

Jedná se o měřený kabel dle požadavku zákazníka. Naměřený kabel dodáváme vcelku. Např. při objednávce 5ks kabelu od nás obdržíte 1 kabel dlouhý 5m. Uvedená cena je za 1m.

Parametry

Barva
bílá
Materiál
LSOH
Typ
U/FTP
Počet vodičů
8
Stínění
ano

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání