Kabel k internetu FTP CAT 6 datový kabel Solarix

Kabel k internetu FTP CAT 6 datový kabel Solarix

Kabel k internetu FTP CAT 6 datový kabel Solarix

FTP kabel Solarix SXKD-6-FTP-PVC v bílé barvě je kvalitní stíněný 8-žilový kabel CAT6 s PVC pláštěm určený k montáži počítačové sítě v domácnosti nebo kanceláři. Uvedená cena je za 1m.

...Více

Výrobce: Solarix

Číslo zboží: 25170

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 500 m
20 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Datový kabel k internetu FTP CAT6 SOLARIX  v bílé barvě je kvalitní stíněný 8-žilový kabel CAT6 s PVC pláštěm určený k montáži počítačové sítě v domácnosti nebo kanceláři.

Tento instalační kabel z produktové řady Solarix kategorie 6 s označením SXKD-6-FTP-PVC je spolehlivý stíněný kabel kategorie 6, který je určený pro provoz ethernetových protokolů, včetně 2.5GBASE-T a 5GBASE-T. Je určený pro horizontální rozvody strukturované kabeláže, který bez problémů splňuje a rovněž převyšuje požadavky specifikované v mezinárodních standardech ANSI/TIA 568, ISO/IEC 11801 a EN 50173 pro kategorii 6 a třídu vedení Class E, včetně všech nejnovějších dodatků.

Kabely Solarix kategorie 6 jsou dodávány ve stíněné i nestíněné verzi s různým typem pláště - tj. PVC (třída reakce na oheň Eca), LSOH (třída reakce na oheň Eca) nebo UV stabilní PE (třída reakce na oheň Fca). Vodiče těchto kabelů jsou vyrobeny z velmi kvalitního měděného drátu o velikosti AWG 23. Jednotlivé páry jsou odděleny plastovým křížem.


Parametry produktu:
Typ: F/UTP
Materiál vodiče: Cu (měď), holé
Izolace vodičů: PVC
Barva pláště: šedá
Kategorie: 6
Stínění: společná fólie kolem všech 4 párů
Max. vnější teplota kabelu, pevně uloženého: -20°C +60 °C
Průměr vodiče: měděný drát 0,565 mm ± 0,005 mm
Průměr kabelu: 7,4 mm
Počet žil: 8
Splétaný prvek: páry

Jedná se o měřený kabel dle požadavku zákazníka. Naměřený kabel dodáváme vcelku. Např. při objednávce 5ks kabelu od nás obdržíte 1 kabel dlouhý 5m. Uvedená cena je za 1m.

Parametry

Barva
bílá
Materiál
PVC
Typ
F/UTP
Počet vodičů
8
Stínění
ano

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání