Bodovka do sádrokartonu AXL 2114-A, měď

Bodovka do sádrokartonu AXL 2114-A, měď

Bodovka do sádrokartonu AXL 2114-A, měď

Bodovka vestavná do podhledu pevná Ø82 mm Greenlux AXL 2114-A v měděné barvě, pro halogenové žárovky typu MR-16 max. 50W nebo LED žárovky s paticí GU10. Patice ani žárovka nejsou součástí dodávky (nutno dokoupit).

...Více

Výrobce: Greenlux

Číslo zboží: 2762

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

58 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě příloha Katalogový list

Bodovka do sádrokartonu Greenlux AXL 2114-A v měděné barvě antik je hliníkové svítidlo určené k zabudování do podhledu (tloušťka desky max. 20 mm). Povrch bodovky je matný.

Kompatibilní žárovky:

Ke svítidlu je možné dokoupit patici MR16 pro reflektorovou žárovku MR16 12V nebo patici GU10 a podhledové svítidlo pak osadit LED žárovkou s paticí GU10 na 230V. Do bodovek je možné použít jak klasické halogenové žárovky, tak i moderní úsporné LED žárovky. Je nutné pouze použít patici pro danou žárovku.

Žárovka MR16 12V Žárovka GU10 230V

Montáž bodovek: 

Žárovku v bodovce je potřeba uchytit pomocí kulaté zajišťovací pružinky, která je součástí každého svítidla. Pružinku je nutné před vložením žárovky vyjmout, poté do otvoru vložit žárovku, znovu zatlačit pružinku zpět do bodovky (pacičky musí být ohnuté ven) a montáž je u konce. Pro snadné a rychlé připojení patice bodovky k el. rozvodům doporučujeme použít lustrové wago svorky.

Montážní otvor v podhledu: Ø60 mm

Montáž bodovek do podhledu

Parametry

Průměr
Ø 82 mm
Krytí
IP 20
Barva
měď
Max. příkon
50 W
Provedení
pevné
Materiál
kov
Tloušťka
3 mm
Montážní otvor
Ø 60 mm

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání