Vypínač SEDNA Design č.1 jednopólový, bílá lesklá IP44

Vypínač SEDNA Design č.1 jednopólový, bílá lesklá IP44

Vypínač SEDNA Design č.1 jednopólový, bílá lesklá IP44

Venkovní jednopólový vypínač SEDNA Design řazení č.1 v barvě bílá lesklá. Voděodolný, krytí IP 44. Vypínač pro venkovní instalaci s montáží do elektroinstalační krabice typ 68. Dodává se bez krycího rámečku, možno dokoupit jednoduchý nebo společný rámeček v několika barvách.

...Více

Výrobce: Schneider Electric

Číslo zboží: 20331

Dostupnost hlavní sklad:

  • U dodavatele

166 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Produktový list

Venkovní jednopólový vypínač SEDNA Design, řazení č.1 bílá lesklá IP44 SDD211101 s montáží do elektroinstalačních krabic typu 68 a do libovolných krabic s roztečí připevňovacích otvorů 60 mm. Voděodolný, krytí IP 44 pro venkovní instalaci. Připojovací vodiče max. 2,5 mm. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks.

Technické parametry:
Napětí: 230 V
Maximální proud: 10 A
Druh připojení: bezšroubová svorka
Druh ovládání: kolébka
Krytí: IP44
Barva: bílá lesklá
Kód barvy: RAL 9003
Materiál: termoplast ABS-UV stabilní
Typová řada: Sedna Design & Elements
Rozměry: 73 x 73 x 38 mm
Montážní hloubka: 24 mm

SEDNA Design je nová generace vypínačů a zásuvek od Schneider Electric inspirovaná módou a interiérovým designem. Díky trendovým barvám a moderním liniím vyniknou v každém interiéru. Vypínače a zásuvky SEDNA Design jsou sestrojeny v kvalitním bezšroubovém provedení, což výrazně usnadňuje instalaci a současně zaručí stoprocentní připevnění vodičů. Přístroje Sedna Design se vyznačují také nižší instalační hloubkou. Součástí vypínače je robustní kovový montážní rámeček s prolisy, jehož postranní západky usnadní vyrovnání až pěti přístrojů vedle sebe.


Nabízíme 3 barevná provedení vypínačů a zásuvek SEDNA Design bílá, SEDNA Design antracit a SEDNA Design aluminium. Můžete libovolně kombinovat barvy přístrojů a krycích rámečků a vytvořit si barevnou kombinaci, která bude odpovídat Vašemu stylu. Barevné kombinace přístrojů a rámečků SEDNA Design:


Krycí rámečky jsou k přístroji přichyceny unikátním zaklapávacím osmibodovým systémem, který zaručuje pevnou fixaci a dokonale přizpůsobí rámeček i nerovné stěně. Díky speciální membráně, která chrání přístroj před průnikem vody, jsou všechny rámečky Sedna Design navíc kompatibilní i s přístroji Sedna Design v krytí IP44. Vypínače a další přístroje Sedna Design jsou dodávány bez krycího rámečku, abyste měli možnost zvolit si jiné barevné provedení nebo typ rámečku (jednoduchý rámečekpětinásobný společný rámeček). Rámečky je možné instalovat jak vodorovně, tak i svisle, a proto je Sedna Design správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, a to vše za dobrou cenu.

Schéma zapojení jednoduchého vypínače č.1:

Schéma zapojení vypínače č.1

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 44
Barva
bílá
Provedení
č.1
Napětí
230 V
Materiál
kov + ABS
Typová řada
Sedna Design
Montáž
instalační krabice
Rozměry
73 x 73 x 38 mm
Svorky
bezšroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání