Datová zásuvka pro internet Opus Premium 2xRJ45 cat.5E, černá matná

Datová zásuvka pro internet Opus Premium 2xRJ45 cat.5E, černá matná

Datová zásuvka pro internet Opus Premium 2xRJ45 cat.5E, černá matná

Internetová dvojzásuvka Opus Premium v matné černé barvě je dvojitá internetová zásuvka 2xRJ45 cat.5E s montáží do elektroinstalační krabice typ 68. Dodává se bez krycího rámečku, možno dokoupit jednoduchý nebo společný rámeček Opus nebo Opus Premium Plus.

...Více

Výrobce: Timex

Číslo zboží: 11850

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 10 ks
392 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Datová zásuvka dvojnásobná Opus Premium v matné černé barvě je dvojitá internetová zásuvka 2xRJ45 cat.5E pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci počítačové sítě s montáží do elektroinstalační krabice typ 68. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks. Pro zapojení nabízíme také internetové kabely nebo konektory a redukce.

Zásuvka se dodává bez krycího rámečku - nutné zakoupit jednoduchý nebo vícenásobný rámeček Opus nebo Opus Premium Plus.

K přístrojům Opus Premium bez rámečku můžete dokoupit také široké designové chromové rámečky Opus Premium Plus, které jsou vzájemně kompatibilní a působí velmi luxusním dojmem. Chromové rámečky 94x94mm jsou o 14 mm širší oproti klasickému rámečku 80x80 mm. V kategorii Opus Premium Plus černá / chrom nabízíme kompletní vypínače, zásuvky i rámečky v provedení černá / chrom.

opus-premium-ramecky-rozmery.jpg

Technické parametry:
Druh připojení: 2x RJ45 cat.5E
Krytí: IP20
Barva: matná černá
Materiál: plast, kov
Typová řada: Opus Premium, Opus Premium Plus
Rozměry: 70 x 70 x 28 mm
Montážní hloubka: 20 mm

Vypínače a zásuvky Opus Premium černé


Vypínače a zásuvky OPUS Premium
jsou vyrobené z kvalitních materiálů a vyznačují se jednoduchým a elegantním designem. Nabízíme celkem 6 barevných variant, které můžete doplnit krycími rámečky buď ve stejné barvě, nebo dřevěnými rámečky v provedení buk a wenge, které dodají Vašemu interiéru přírodní vzhled. Krycí rámečky je možné instalovat vodorovně i svisle.

Barevné varianty OPUS Premium jsou: bílá, černá, grafit, stříbrná, měděná, šampaň, a hotové barevné kombinace buk/grafitwenge/šampaň. Díky svému designu, barvám a široké nabídce nejmodernějších funkcí se řada OPUS Premium těší velké oblibě u zákazníků a je správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, a to vše za dobrou cenu.

Barevné varianty OPUS Premium:

Vypínače a zásuvky OPUS bílé
Vypínače a zásuvky OPUS černé
Vypínače a zásuvky OPUS grafit
Vypínače a zásuvky OPUS stříbrné
Vypínače a zásuvky OPUS měděné
Vypínače a zásuvky OPUS šampaň
Vypínače a zásuvky OPUS dřevěné buk / grafit
Vypínače a zásuvky OPUS dřevěné wenge / šampaň



Řada vypínačů a zásuvek OPUS Premium Plus je určena pro náročné uživatele, kteří vyžadují krásný design, kvalitní materiály a elegantní styl s trochou luxusu. Designové krycí rámečky OPUS Premium Plus nabízíme celkem v 10 barevných variantách a několika materiálech (dřevo, plast, sklo). Charakteristický pro tuto řadu je široký krycí rámeček s lesklým chromovým proužkem. Luxusně vypadají i skleněné krycí rámečky, které nabízíme v bílé a černé barvě.

Barevné varianty OPUS Premium Plus:

OPUS Premium Plus bílá / chrom
OPUS Premium Plus černá / chrom
OPUS Premium Plus grafit / chrom
OPUS Premium Plus stříbrná / chrom
OPUS Premium Plus měděná/chrom
OPUS Premium Plus buk/chrom
OPUS Premium Plus mahagon/chrom
OPUS Premium Plus wenge/chrom



Vypínače a zásuvky Opus Premium nabízí opravdu velké množství barevných kombinací. Nebojte se vyzkoušet něco netradičního a využijte širokou nabídku barev i materiálů. Připravili jsme pro Vás názorné ukázky barevných kombinací OPUS Premium, které si můžete v klidu doma prohlédnout a vybrat si barevnou kombinaci, která bude odpovídat Vašemu stylu.

spojeni_1.jpg
 

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
černá
Provedení
datová
Materiál
kov - plast
Typová řada
Opus Premium
Opus Premium Plus
Montáž
instalační krabice

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání