Vypínač ELHARD ROYAL č.5B (6+6) - dvojitý střídavý, bílý

Vypínač ELHARD ROYAL č.5B (6+6) - dvojitý střídavý, bílý

Vypínač ELHARD ROYAL č.5B (6+6) - dvojitý střídavý, bílý

Dvojitý střídavý vypínač Elhard ROYAL č.5B (řazení 6+6) v bílé barvě s montáží do elektroinstalační krabice 68. Bez rámečku, možno dokoupit skleněný nebo plastový rámeček ROYAL.

...Více

Výrobce: Elhard

Číslo zboží: 25151

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 10 ks
119 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Schodišťový vypínač č.5B ROYAL od Elhard v bílé barvě je dvojitý střídavý vypínač s řazením 6+6 pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci s montáží do elektroinstalační krabice 68. Šroubové svorky pro připojení vodičů. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks.

Vypínače a zásuvky řady ROYAL se dodávají bez krycího rámečku, rámeček je nutné objednat zvlášť !!!

Více o řadě ELHARD ROYAL:


Vypínač ROYAL ELHARD bílý


Řada ROYAL od Elhard
 se vyznačuje oblými liniemi a minimalistickým designem a jsou vhodné do moderně laděných interiérů. Vypínače a zásuvky ROYAL nabízíme ve 2 barevných variantách: bílé a antracit, které můžete vzájemně kombinovat. Přístroje řady ROYAL se dodávají bez krycího rámečku.


Výběr 2 krycích rámečků ROYAL:

Hlavní předností řady ROYAL jsou elegantní a zaoblené krycí rámečky, které dokonale přilnou k podkladu. Můžete si vybrat buď plastové rámečky nebo designové skleněné rámečky, u kterých je zadní část vyrobena z plastu a přední část je skleněná. Obr.1: Dvojitý vypínač ROYAL ve skleněném rámečku; obr.2: v hranatém plastovém rámečku.

IMG_9851.jpg  Vypínač Elhard ROYAL bílý v plastovém rámečku

Vícenásobné instalace ROYAL:

Pro vícenásobné instalace nabízíme až pětinásobné krycí rámečky ROYAL v plastovém i skleněném provedení. Vícenásobné rámečky ROYAL je možné instalovat vodorovně i svisle. Obr.1: Ukázka trojnásobné instalace ROYAL ve skleněném rámečku; obr.2: v plastovém rámečku.

royal-3ramecek-sklo-bily.jpg  royal-3ramecek-bily.jpg


V nabídce jsou všechny základní vypínače a přepínače, zásuvka 230V/16A, žaluziový ovladač, zvonkové tlačítko, TV/SAT zásuvka nebo internetová + telefonní zásuvka. Řada ROYAL je proto správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, a to vše za dobrou cenu.

Demontáž vypínače Elhard ROYAL:

Pro rozebrání vypínače je nutné nejprve sundat plastové krytky kolébek. Postupujte jemně a opatrně, abyste krytky ani rámeček nepoškrábali. Použití plastových předmětů a zvlášť opatrný postup doporučujeme zejména u chromových rámečků. Použijte např. starou plastovou kreditní kartu, kterou krytky snadno sejmete (obr.1a,1b). Poté je nutné odstranit vnitřní černý rámeček, který drží krycí rámeček v přístroji. K tomuto použijte např. plochý šroubovák, který opatrně vsuňte pod vnitřní rámeček a jemným zatlačením rámeček vycvaknete z přístroje (obr.2). Vnitřní černý rámeček je k přístroji přichycen celkem na 4 místech, proto je nutné tento krok zopakovat v každém rohu.

Odstranění krytek vypínače  Odstranění krytek vypínače  Odstranění vnitřního černého rámečku


Technické parametry:

Barva: bílá
Materiál: kov, plast
Krytí: IP20
Jmenovité napětí: 10 AX 250 V AC
Druh připojení: šroubová svorka
Šířka přístroje: 71 mm
Výška přístroje: 71 mm
Hloubka přístroje: 46 mm
Montážní hloubka: 31 mm
Krycí rámeček je nutné objednat zvlášť.


Schéma zapojení střídavého vypínače č.5B (řazení 6+6):

Schéma zapojení vypínače č.5B

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 20
Barva
bílá
Provedení
č.5B
Napětí
230 V
Materiál
plast
Typová řada
Royal
Montáž
instalační krabice
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání