Skleněný rámeček ELHARD ROYAL dvojnásobný, bílý

Skleněný rámeček ELHARD ROYAL dvojnásobný, bílý

Skleněný rámeček ELHARD ROYAL dvojnásobný, bílý

Dvojnásobný skleněný rámeček Elhard ROYAL v bílé barvě o rozměrech 157x86mm pro umístění 2 vypínačů nebo zásuvek ROYAL. Moderní zaoblené linie, kvalitní provedení.

...Více

Výrobce: Elhard

Číslo zboží: 25129

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

329 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Dvojnásobný skleněný rámeček Elhard ROYAL v bílé barvě je vyrobený z plastu a skla. Lze instalovat vodorovně i svisle a je určený pro umístění 2 vypínačů nebo zásuvek ROYAL. Moderní zaoblené linie, kvalitní provedení.

Technické parametry:
Barva: bílá
Materiál: plast, sklo
Krytí: IP20
Šířka: 157 mm
Výška: 86 mm
Hloubka: 8 mm

Vypínač ROYAL ELHARD bílý, skleněný rámeček


Řada ROYAL od Elhard
 se vyznačuje oblými liniemiminimalistickým designem. Hlavní předností řady ROYAL jsou elegantní a zaoblené krycí rámečky, které dokonale přilnou k podkladu. Můžete si vybrat buď plastové rámečky nebo designové skleněné rámečky, u kterých je zadní část vyrobena z plastu a přední část je skleněná. Vypínače a zásuvky ROYAL jsou vhodné do moderně laděných interiérů. 

Nabízíme 2 barevné varianty: ROYAL bílá a ROYAL černá, které můžete vzájemně kombinovat. Přístroje řady ROYAL se dodávají bez krycího rámečku. Pro vícenásobné instalace nabízíme až pětinásobné krycí rámečky ROYAL v plastovém i skleněném provedení.

V nabídce jsou všechny základní vypínače a přepínače, zásuvka 230V/16A, žaluziový ovladač, zvonkové tlačítko, TV/SAT zásuvka nebo internetová zásuvka. Řada ROYAL je proto správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, a to vše za dobrou cenu.

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
bílá
Provedení
rámeček dvojnásobný
Materiál
sklo - plast
Typová řada
Royal
Rozměry
157 x 86 x 8 mm
Orientace
vodorovně i svisle

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání