Vypínač Asfora č.1 - jednopólový, bílý

Vypínač Asfora č.1 - jednopólový, bílý

Vypínač Asfora č.1 - jednopólový, bílý

Kompletní jednopólový vypínač Asfora řazení č.1 EPH0100121 v bílé barvě je klasický vypínač pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci s montáží do elektroinstalační krabice 68.

...Více

Výrobce: Schneider Electric

Číslo zboží: 10703

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 10 ks
86 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalogový list příloha Prohlášení o shodě

Kompletní jednopólový vypínač Asfora řazení č.1 EPH0100121 v bílé barvě je klasický vypínač pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci s montáží do elektroinstalační krabice 68. Bezšroubové svorky pro připojení vodičů - max. 2,5 mm. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks.

Všechny vypínače a zásuvky řady Asfora bílá již obsahují jednoduchý rámeček jako součást balení a není nutné jej objednávat zvlášť !!!

Technické parametry:
Barva: bílá
Materiál: kovový rámeček + ABS
Vhodné pro krytí (IP): IP20
Jmenovité napětí: 10 AX 250 V AC
Druh připojení: bezšroubová svorka
Šířka přístroje: 83 mm
Výška přístroje: 83 mm
Hloubka přístroje: 43 mm
Přesah: 15 mm

Řada Asfora od Schneider Electric se vyznačuje moderním a minimalistickým designem. Výhodou řady Asfora není pouze její elegantní a tenké provedení, ale také kvalita a příjemnost materiálů, ze kterých je vyrobena. Jsou vyrobené z kvalitního ABS plastu, který zaručuje dlouhou životnost bez jakýchkoliv změn vzhledu.

Nabízíme 4 barevné varianty: Asfora bílá, Asfora krémová a novinky Asfora antracit a Asfora aluminium. Přístroje řady Asfora bílá jsou dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku. Barvy přístrojů a krycích rámečků Asfora můžete vzájemně kombinovat a zvolit si např. jiné barevné provedení nebo typ rámečku.

Asfora Schneider Electric


Další výhodou je široká řada nejmodernějších funkcí a technologií pro zjednodušení Vašeho každodenního používání. Proto je řada Asfora správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností, velkou řadou funkcí, a to vše za dobrou cenu.



Provedení:




Schéma zapojení jednoduchého vypínače č.1:

Schéma zapojení vypínače č.1

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 20
Barva
bílá
Provedení
č.1
Napětí
230 V
Materiál
PVC
Typová řada
Asfora
Montáž
instalační krabice

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání