Zásuvka ABB TIME s clonkami bílá / bílá

Zásuvka ABB TIME s clonkami bílá / bílá

Zásuvka ABB TIME s clonkami bílá / bílá

Zásuvka ABB TIME 5519E-A02357 03 s clonkami v barevné kombinaci bílá / bílá je klasickou jednoduchou zásuvkou pro vložení do rámečku TIME. Pro montáž do elektroinstalační krabice 68.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 20945

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

173 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Zásuvka ABB TIME 5519H-A02357 03 s clonkami v barevné kombinaci bílá / bílá je klasickou jednoduchou zásuvkou pro složení do rámečku Time. Pro montáž do elektroinstalační krabice 68. Moderní rovné linie, kvalitní zpracování a snadná instalace.

IP 40
16 A, 250 V AC

Řazení: 2P+PE

Upevnění šrouby. Bezšroubové svorky (pro vodiče 1,5-2,5 mm²).


Vypínač ABB TIME bílá


Zásuvky a vypínače TIME od českého výrobce ABB nabízí nadčasový design, rovné linie a výběr z 8 barevných variant od bílé až po metalické odstíny. Vypínače a zásuvky ABB TIME jsou určené ke kompletaci, tzn. skládají se z více částí, které je nutno zakoupit zvlášť. Např. vypínač TIME se skládá ze 3 částí: 1. přístroje, 2. krytky přístroje a 3. krycího rámečku. Krycí rámečky TIME se rozlišují buď pro vodorovnou nebo svislou instalaci, a nabízíme jednoduchý až pětinásobný vodorovný rámeček. Krytky přístrojů ABB TIME jsou kompatibilní také s rámečky designové řady ABB ELEMENT, která má oblejší tvary a nabízí příjemné barevné kombinace v odstínech bílé, šedé a béžové.

Parametry

Max. proud
16 A
Krytí
IP 40
Barva
bílá / bílá
Provedení
zásuvka
Napětí
230 V
Materiál
PVC
Typová řada
Element
Time
Montáž
instalační krabice
Rozměry
81 x 81 x 21,5 mm
Svorky
bezšroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání