Kryt TV-R-SAT zásuvky ABB TIME antracitová

Kryt TV-R-SAT zásuvky ABB TIME antracitová

Kryt TV-R-SAT zásuvky ABB TIME antracitová

Kryt TV-R-SAT zásuvky TIME 5011E-A00300 34 v metalické antracitové barvě. S vylamovacím krytem pro SAT konektor. Moderní rovné linie, kvalitní zpracování a snadná instalace.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 21078

Dostupnost hlavní sklad:

  • U dodavatele

134 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Kryt TV-R-SAT zásuvky TIME 5011E-A00300 34 v metalické antracitové barvě. S vylamovacím krytem pro SAT konektor. Moderní rovné linie, kvalitní zpracování a snadná instalace. Moderní rovné linie, kvalitní zpracování a snadná instalace.

Pro přístroj anténní zásuvky řazení TV+R, TV+R+SAT.

Vypínač ABB TIME antracitová


Zásuvky a vypínače TIME od českého výrobce ABB nabízí nadčasový design, rovné linie a výběr z 8 barevných variant od bílé až po metalické odstíny. Vypínače a zásuvky ABB TIME jsou určené ke kompletaci, tzn. skládají se z více částí, které je nutno zakoupit zvlášť. Např. vypínač TIME se skládá ze 3 částí: 1. přístroje, 2. krytky přístroje a 3. krycího rámečku. Krycí rámečky TIME se rozlišují buď pro vodorovnou nebo svislou instalaci, a nabízíme jednoduchý až pětinásobný vodorovný rámeček. Krytky přístrojů ABB TIME jsou kompatibilní také s dřevěnými rámečky designové řady ABB TIME ARBO v barvě třešeň, přírodní javor, olše, mahagon a wenge.

Parametry

Barva
antracitová
Provedení
TV - Radio - SAT
kryt
Materiál
PVC
Typová řada
Time
Time Arbo

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání