Větrací mřížka plastová Dalap RN 250x250 mm bez příruby, šedá

Větrací mřížka plastová Dalap RN 250x250 mm bez příruby, šedá

Větrací mřížka plastová Dalap RN 250x250 mm bez příruby, šedá

Plastová větrací mřížka Dalap GP 250x250 RN ASA rozměru 250x250 mm s pevnou a odjímatelnou žaluzií, vyrobena z kvalitního ASA plastu v šedé barvě, používá se k odvětrání WC, koupelny, kuchyně, skladů, garáží...

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 23390

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

159 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě

Plastová větrací mřížka Dalap GP 250x250 RN ASA GRAY s pevnou horizontální žaluzií se sklonem je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného ASA plastu v šedé barvě RAL 7046. ASA plast disponuje velkou teplotní odolností (od -40 °C do +90 °C), je barevně stálý a snadno se čistí. Mřížka má vyjímatelnou středovou část s pevnými lamelami pro snadnou dostupnost prostoru za mřížkou.

Větrací mřížka je speciálně konstruovaná pro kombinaci větrání i nasávání. Je vybavena pevnými lamelami, díky kterým je možné větrat nepřetržitě - při zapnutém ventilátoru intenzivně, při jeho vypnutí daleko slaběji. Stává se z ní tak ideální řešení nejen v rodinných domech, ale také ve skladech, výrobních halách či továrnách.

Montáž:
Mřížka je určená pro nástěnnou i stropní montáž. Středovou část mřížky je možné oddělit od rámečku - stačí pouze mřížku vycvaknout, rámeček připevnit pomocí šroubů a mřížku znovu připevnit k rámečku.

Mřížka splňuje standardy FENOLSTOP®. Můžete si tak být jistí, že se při transportu vzduchu z plastů neuvolňují žádné fenoly. Je dosaženo maximálního komfortu při výměně vzduchu a zachování zdravého prostředí.

Technické parametry:
Barva: šedá (RAL 7046)
Šířka: 250 mm
Výška: 250 mm
Tloušťka: 8/17 mm
Materiál: ASA plast
Provozní teplota: -40 až +90 °C
Použití: venkovní a domovní
Montáž: na stěnu a strop
Verze: s pevnou žaluzií
Regulace: ne
Příruba: ne
Certifikační značka: CE

Parametry

Barva
šedá
Provedení
čtyřhranná
Materiál
plast
Příruba
ne
Žaluzie
pevná
Síťka proti hmyzu
ne
Rozměr
250 x 250 mm

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání