Ventilátor do potrubí s termostatem Dalap AP PROFI 100 T - vyšší výkon

Profesionální ventilátor do potrubí Dalap AP PROFI 100 T s termostatem

Ventilátor do potrubí s termostatem Dalap AP PROFI 100 T - vyšší výkon

Potrubní ventilátor Dalap AP PROFI 100 T s termostatem do potrubí průměru 100 mm je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou kuchyně, koupelny, toalety, kanceláře, prodejny apod.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 9674

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

3 814 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě příloha Návod k použití

Potrubní ventilátor s teplotním čidlem, regulátorem otáček a vysokým výkonem je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou skleníky, kuchyně, koupelny, toalety, kanceláře, prodejny, restaurace a další náročné prostory, které vyžadují řízení teploty vzduchu. Ventilátor je vhodný na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou a dosahuje velkého průtoku vzduchu při současném dodržení nízké hlučnosti. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v potrubních rozvodech do 10 metrů.


Ventilátor je vybaven dvouotáčkovým motorem s kuličkovými ložisky, což jej předurčuje k využívání v nepřetržitém provozu. Speciálně navržená konstrukce těla ventilátoru umožňuje jeho jednoduchou montáž, demontáž a servis bez použití speciálních nástrojů. Ventilátor je vybaven integrovaným elektronickým modulem otáček a teplotním čidlem, které umožňuje automatickou regulaci otáček v závislosti na teplotě vzduchu v potrubí. Teplota a minimální rychlost může být nastavena ovládacími knoflíky na panelu regulátoru.

 

Snadná instalace ventilátoru:

V případě potřeby vyjmutí ventilátoru z již hotového rozvodu například z důvodu kontroly a nebo vyčištění, je ventilátor uzpůsoben tak, aby nebylo potřeba nic rozebírat a šel jednoduše vyjmout. Není zapotřebí použití dalších speciálních nástrojů.

U ventilátoru se povolí zajišťovací lišty a po jejich odstranění je možné bez problémů ventilátor vyjmout z pouzdra. Po servisu nebo připevnění pouzdra na požadované místo, vrátíme ventilátor a zajistíme lištami.

 

  

 

 

Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme, pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Termostat automaticky přepne ventilátor na maximální rychlost, pokud teplota stoupne o 2 °C nad nastavenou teplotu na termostatu. Po dosažení nastavené teploty na termostatu se ventilátor automaticky vrátí na nastavenou rychlost.

Vysoce výkonný motor je součástí tohoto ventilátoru a právě díky tomuto motoru lze z místnosti odsát více vzduchu při zachování stejného průměru potrubí.

Regulátor otáček umožňuje automatickou regulaci otáček v závislosti na teplotě vzduchu ve ventilačním potrubí.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Doporučené příslušenství:

Nezbytnou součástí k zapojení ventilátoru je napájecí kabel, který je nutné dokoupit.

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVC, PVC flexi, AL flexiEuro AlSpiro izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce.

potrubí

Parametry

Průměr
Ø 100 mm
Průtok vzduchu
180 / 245 m³/h
Vyšší výkon
ano
Teplota max.
60 °C
Otáčky
2050/2620 ot./min
Statický tlak
130/154 Pa
Akustický hluk
27/32 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
23/25 W
Jmenovitý proud
0.10/0.11 A
Váha
1.80 kg
Časový spínač
ne
Termostat
ano
Přepínač otáček
ano
Materiál
kov - plast
Typová řada
AP

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání