Šnekový radiální ventilátor Dalap SKT 140x60

Ventilátor SKT 140x60 do čtyřhraného potrubí

Šnekový radiální ventilátor Dalap SKT 140x60

Průmyslový šnekový ventilátor Dalap SKT 140 x 60 mm je vhodný pro instalaci na zeď, ale lze jej použít i do potrubí. Využití najde zejména pro ventilaci prostorů jako jsou např. prodejny, kuchyně, bary, restaurace, autoservisů a další průmyslové objekty.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4385

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

4 289 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Šnekový ventilátor Dalap SKT je radiální ventilátor pro odsávání a ventilaci prostorů. DALAP SKT jsou určeny k odsávání vzduchu z průmyslových objektů, restaurací, garáží, skladů, autoservisů, dílen, obchodů apod. Ventilátor je vybaven ochranou proti přehřátí s automatickým restartem a kuličkovými ložisky, která zajišťují delší životnost.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Kryt ventilátoru je vyroben z oceli s polymerní vrstvou. Ventilátor je vybaven dvoupólovým motorem s kuličkovými ložisky (životnost min. 40 000 hodin) a tepelnou pojistkou. Oběžné kolo z pozinkované oceli je napájeno 2 pólovým motorem s vnějším rotorem. Pro přesnou funkci, bezpečný provoz a nízký šum je každá turbína dynamicky vyvážena.

 

Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme, pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

 

Zapojení ventilátoru:

Zapojení je velmi jednoduché. Jediné co potřebujete, je malý plochý a křížový šroubovák. Po rozmontování přípojné krabičky naleznete čtyři kabely. Na druhé straně víčka od přípojné krabičky najdete schéma zapojení ventilátoru.

Při špatném zapojení hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem či poškození ventilátoru, zapojení by proto měla provádět osoba odborně znalá v oboru elektro!

 

 

 

Montáž:

Ventilátor typu SKT je vhodný i pro montáž do větracího potrubí jako součást klimatizační jednotky nebo může být použit samostatně. Pokud bude ventilátor v samostatném provozu, může být s potrubím spojen pomocí svorek. Na ventilátor je možné nasadit kruhové i obdélníkové potrubí podle způsobu umístění.

 

spojení potrubí a ventilátoru

 

Doporučené příslušenství:

Regulátor otáček slouží k regulaci výkonu ventilátoru. K tomuto ventilátoru je možné například využít regulátory RS 1300 - 300 W a RS 1400 - 400 W.

Parametry

Průměr
Ø 140 mm
Průtok vzduchu
515 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Teplota max.
45 °C
Otáčky
2820 ot./min
Statický tlak
405 Pa
Akustický hluk
68 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
148 W
Jmenovitý proud
0.64 A
Materiál
kov
Typová řada
SKT

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání