Tichý potrubní ventilátor radiální Ø 200 mm s termostatem a regulátorem otáček DALAP SPV 200 T

Ventilátor radiální do potrubí SPV 200 tichý, kuličková ložiska, termostat

Tichý potrubní ventilátor radiální Ø 200 mm s termostatem a regulátorem otáček DALAP SPV 200 T

Tichý radiální ventilátor SPV do potrubí 200 mm s termostatem a regulátorem otáček je použitelný v prostorách, jako jsou kuchyně, haly, sklady, kanceláře, skleníky, pěstírny, zkrátka všude tam, kde požadujeme velký výkon při minimálním hluku.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4380

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

10 353 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Použití

Ventilátor do potrubí SPV najde své uplatnění ve středně velkých místnostech, s požadavkem na nízkou hlučnost, jako jsou kuchyně, haly, sklady, kanceláře, skleníky, pěstírny a všude tam, kde požadujeme velký výkon při minimálním hluku. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v potrubních rozvodech středních a delších vzdáleností.

 

Design

Kryt ventilátoru je vyroben z pozinkovaného hliníku. Tepelná a zvukově izolační vrstva je vyrobena z pěnového polystyrenu.

 

Motor

Dvoupólový motor s vnějším rotorem pohání oběžné kolo z pozinkované oceli. Motor je vybaven kuličkovými ložisky pro delší životnost. Motor je opatřen tepelnou pojistkou. Pro přesný a bezpečný provoz s nízkým hlukem je každé oběžné kolo dynamicky vyváženo. Krytí motoru je IP X4.

 

Montáž

Ventilátor je kompatibilní s potrubím o stejném průměru. Základní verze ventilátoru obsahuje napájecí kabel bez zástrčky, kterou lze přikoupit. Elektrické připojení a montáž musí být provedena přesně podle návodu. Montáž ventilátoru je možná pouze v horizontální poloze. Ve vertikální poloze dochází ke zničení vnitřní protihlukové výplně oběžným kolem.

 

Výbava

Kuličková ložiska prodlouží životnost Vašeho ventilátoru na 40 000 hodin.

Tento ventilátor je až o 30 % tišší než ventilátory stejného průměru.

Termostat automaticky přepne ventilátor na maximální rychlost, pokud teplota stoupne o 2 °C nad nastavenou teplotu na termostatu. Po dosažení nastavené teploty na termostatu se ventilátor automaticky vrátí na nastavenou rychlost.

Regulátor otáček umožňuje řízení průtoku vzduchu v závislosti na nastavení regulátoru otáček. Při nastavení nižších otáček motoru dochází k úspoře elektrické energie a snížení hlučnosti.

Parametry

Průměr
Ø 200 mm
Průtok vzduchu
850 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Teplota max.
40 °C
Otáčky
1300 ot./min
Statický tlak
280 Pa
Akustický hluk
29 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
110 W
Jmenovitý proud
0.45 A
Váha
8.25 kg
Termostat
ano
Snížená hlučnost
ano
Materiál
kov
Typová řada
SPV

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání