LED stolní lampička s USB napájením, stmívatelná, 5W, podsvícení 256 barev

LED stolní lampička s USB napájením, stmívatelná, 5W, podsvícení 256 barev

LED stolní lampička s USB napájením, stmívatelná, 5W, podsvícení 256 barev

LED stolní nabíjecí lampička Solight WO44 s regulací jasu a s volitelnou škálou 256 barev jako podsvícení základny. Příkon 5W a světelný tok 300 lm. Vestavěná baterie Li-Ion 1200mAh. Lampičku lze nabíjet/napájet pomocí USB kabelu nebo USB síťového adaptéru (adaptér není součástí). Lampičku lze mít zapojenou v síti nebo ji po nabití libovolně přenášet.

...Více

Výrobce: Solight

Číslo zboží: 16275

Dostupnost hlavní sklad:

  • Do 48 hodin

579 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Produktový list

Nabíjecí LED lampička Solight WO44 je vhodná do kanceláře i do domácnosti, nejlépe do dětského pokoje. Lampička s volitelnou škálou 256 barev jako podsvícení základny. V tomto stolním svítidle se využívá moderních LED diod, které mají vysokou životnost a svou nízkou spotřebou jsou šetrné k životnímu prostředí. Rozsvítíte ji dotykovým spínačem, který je umístěn na viditelném místě a lampičku tak lze snadno ovládat.

LED lampičku lze nabíjet/napájet přiloženým kabelem např. z USB zdířky v notebooku, počítači, monitoru, nebo pomocí libovolného USB síťového adaptéru např. DC47 (adaptér není součástí balení). 

Tato LED lampa je vybavena funkcí stmívání, díky které si můžete nastavit úroveň světla přesně podle svých představ. Šetříte tak energii i vaše oči. Nabíjecí stolní lampičku lze použít jako noční světlo na čtení a klidné usínání. Díky tomu, že neobsahuje žádné ostré hrany nebo malé části, je vhodná i pro děti. Lampičku můžete naklápět a natáčet podle svých představ. Je vybavena protiskluzovou podložkou, díky které vám nebude klouzat po stole. Všechny lampičky Solight jsou pečlivě testovány, díky čemuž jsou velmi spolehlivé.

- nabíjecí LED stolní lampička se stmíváním a atmosférickým podsvícením 256 barev k podsvícení základny, lze využít jako noční světélko
- stmívatelná: plynulé stmívání dotykem prstu
- ohebné rameno
- lampičku lze mít zapojenou v síti nebo ji po nabití libovolně přenášet (doba svícení na 1 nabití cca 3 hod.)

LED lampička je primárně určena pro napájení ze sítě. Vestavěný akumulátor je pouze doplňkový zdroj energie. Časy nabíjení a vybíjení jsou orientační. Při používání bez připojení USB kabelu svítivost postupně klesá až do úplného vybití.

Technické parametry:
Výkon: max. 5W
Světelný tok: max. 300lm
Doba svícení na jedno nabití: cca 3 hod.
Doba nabíjení: cca 4 hod.
USB napájecí napájecí kabel: 100cm (součástí)
Vstupní napětí a proud: 5V/min.500mA
Vestavěná baterie: Li-Ion 1200mAh
Barva: bílý lesk
LED zdroj nelze měnit
Materiál: ABS
Rozměr: 116x81x410mm

Parametry

Světelný tok
300 lm
Zdroj světla
LED
Barva
bílá
Max. příkon
5 W
Napájení
USB
Použití
stolní
Materiál
ABS
Doba svitu z baterie
3 hodiny

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání