Ventilátor do koupelny Vents 125 SL - s kuličkovými ložisky

Ventilátor do bytu Vents 125 SL - s kuličkovými ložisky

Ventilátor do koupelny Vents 125 SL - s kuličkovými ložisky

Ventilátor do koupelny Vents 125 SL s kuličkovými ložisky pro potrubí průměru 125 mm. Ventilátor neboli větrák je určen k odsávání vzduchu v koupelnách, na WC, v kuchyních a v dalších místnostech v domě, které se špatně odvětrávají.

...Více

Výrobce: Vents

Číslo zboží: 5103

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

518 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Katalogový list příloha Prohlášení o shodě

Ventilátor do koupelny Vents 125 SL s kuličkovými ložisky pro potrubí průměru 125 mm. Ventilátor neboli větrák je určen k odsávání vzduchu v koupelnách, na WC, v kuchyních a v dalších místnostech v domě, které se špatně odvětrávají.

Domovní ventilátor bez přídavných funkcí je určen k odsávání  vzduchu z bytových a nebytových prostor. Vzhledem ke svým technickým parametrům jsou axiální ventilátory určeny k použití pro kratší ventilační potrubí s nízkou tlakovou ztrátou, nejlépe k odsávání přímo přes stěnu. U axiálního ventilátoru o průměru 125 mm je doporučená maximální délka potrubí 6 m. Pro delší vzdálenosti doporučujeme ventilátory do potrubí. Tento ventilátor je určený pro montáž na stěnu nebo do stropu. Při montáži do stropu (vertikálně) se doporučuje použití ventilátoru s motorem s kuličkovými ložisky, to platí i pro případ pokud bude ventilátor využíván k nepřetržitému chodu.

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU



Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 30.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Instalace zpětné klapky:

K ventilátoru doporučujeme zakoupit zpětnou klapku pro zabránění proudění pachů a studeného vzduchu zpět do místnosti. Ve ventilátoru jsou předvrtané otvory pro zpětnou klapku, takže jí lze jednoduše na ventilátor pouze nasadit a vše je hotovo. Zpětnou klapku pro ventilátory Vents naleznete zde: Zpětná klapka slídová 125 mm

 

Nasazení zpětné klapky 1 krok Nasazení zpětné klapky 2 krok Nasazení zpětné klapky 3 krok

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Al izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14 mm. 

Nasazení potrubí 1 Nasazení potrubí 2 Nasazení potrubí 3

 

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Průtok vzduchu
180 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Vyšší výkon
ne
Teplota max.
40 °C
Otáčky
2400 ot./min
Statický tlak
55 Pa
Akustický hluk
34 dB/3m
Krytí
IP 34
Barva
bílá
Napájení
230 V
Příkon
16 W
Jmenovitý proud
0.1 A
Váha
0.75 kg
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ne
Čidlo vlhkosti
ne
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ne
Materiál
PVC
Typová řada
Standard

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání