Ventilátor Dalap 125 Elke MZ - časovač, světelné čidlo

Ventilátor Dalap 125 Elke - časovač, světelné čidlo

Ventilátor Dalap 125 Elke MZ - časovač, světelné čidlo

Domovní ventilátor Dalap 125 Elke MZ s časovým spínačem, kluznými ložisky a světelným čidlem pro potrubí průměru 125 mm k odsávání vzduchu v koupelnách, sprchách, kuchyních a užitných prostorách.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 10686

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

713 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě Elke příloha Návod

Domovní ventilátor Dalap 125 Elke MZ je ventilátor s časovačem a světelným čidlem, slouží k odvětrávání na krátké vzdálenosti s malým odporem vzduchu. Protože je vybaven světelným čidlem, je určen do místností bez přístupu přirozeného denního světla. Tento ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, především z koupelny, toalety, spíže apod. Při montáži do stropu se doporučuje použití ventilátoru s kuličkovými ložisky, to platí i pro případ, pokud bude ventilátor využíván k nepřetržitému chodu.

Ventilátory Dalap Elke jsou vybaveny ochranou proti přehřátí, mají moderní design a estetický vzhled. Skříň a oběžné kolo jsou vyrobeny z kvalitního ABS plastu odolného proti UV záření.

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU


Vybavení:

Časový spínač je možné nastavit na dobu doběhu v rozmezí 15 sekund - 45 minut.

Světelné čidlo reaguje na světlo a může pracovat ve dvou režimech:

- režim Standard spustí ventilátor ihned po zapnutí světla a běží po celou dobu svícení. Jakmile zhasnete světlo, ventilátor pokračuje v chodu po dobu nastavenou na časovači (15 sekund až 45 minut).

- režim Komfort spustí ventilátor pokud je rozsvíceno déle než 90 sekund. Ventilátor se spustí po zhasnutí světla a bude pracovat dle intervalu na časovači. Pokud zhasnete dříve, ventilátor zůstane nečinný.

Pokud v průběhu časového doběhu rozsvítíte světlo, chod ventilátoru se přeruší a bude pokračovat až po zhasnutí světla. Čas, po který bude ventilátor pracovat závisí na délce svícení. Pokud svícení trvalo méně, než 90 vteřin, nebude časovač vynulován, ale bude pokračovat od doby, kdy byla jeho práce přerušena. Ve chvíli kdy doba svícení přesáhne znovu 90 vteřin, časový spínač bude vynulován a po zhasnutí bude spuštěn časový doběh od začátku.

Motor ventilátoru je navržen pro častý provoz a nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Ventilátory jsou vybaveny ochranou proti přehřátí.

 

100% kompatibilita s našim potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVCPVC flexiAL flexiEuro Al izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce a to i v případě použití zpětné klapky, jelikož zpětná klapka nemění průměr ventilátoru, pouze jej prodlužuje o 14 mm. 

 

 

Časový spínač slouží ke zpoždění vypnutí ventilátoru v rozsahu 15 sekund - 45 minut. Pomocí ovládacího kolečka na řídící jednotce ventilátoru si nastavíte požadovanou hodnotu. Nastavení se provádí pomocí malého šroubováčku, otáčením do levé či pravé strany. Otáčejte nastavovacím kolečkem velmi opatrně a s citem, hrozí utržení při hrubém a bezcitném zacházení!

 

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Průtok vzduchu
183 m³/h
Kuličková ložiska
ne
Teplota max.
40 °C
Otáčky
2200 ot./min
Akustický hluk
36 dB/3m
Krytí
IP 24
Barva
bílá
Napájení
230 V
Příkon
16 W
Jmenovitý proud
0.07 A
Váha
0.55 kg
Automatická žaluzie
ne
Časový spínač
ano
Čidlo vlhkosti
ano
Čidlo pohybu
ne
Termostat
ne
Snížená hlučnost
ne
Materiál
PVC
Typová řada
Elke
Světelné čidlo
ne

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání