Detektor kouře GS558, alarm 85dB, 2xAA baterie

Detektor kouře GS558, alarm 85dB, 2xAA baterie

Detektor kouře GS558, alarm 85dB, 2xAA baterie

Detektor kouře EMOS GS558 s opticko-akustickou signalizací a životností 10 let. Vestavěný bezdrátový modul umožňuje propojení více čidel do jedné soustavy. Napájení na tužkové baterie 2xAA.

...Více

Výrobce: Emos

Číslo zboží: 9243

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

559 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě příloha Prohlášení o shodě

Detektor kouře EMOS GS558 s opticko-akustickou signalizací a životností 10 let. Je vybaven hlasitou sirénou a červenou LED diodou, která každých 40 vteřin signalizuje, zda je zařízení plně v provozu. Na chybový stav a nefunkčnost zařízení (např. vybité baterie) upozorní detektor každých 40 vteřin akustickým signálem a současně bliknutím LED diody 20 vteřin po zvukovém signálu.

Funkčnost alarmu lze kdykoliv ověřit dlouhým stisknutím hlavního tlačítka na detektoru. Pokud je zařízení plně funkční, 3x za sebou zapípá a poté zabliká i LED signalizace.

Detektor kouře GS558 lze jednoduše bezdrátově propojit s dalšími detektory. Díky tomu ještě více zvýšíte bezpečnost všech, kdo se v objektu nacházejí. Při indikaci požáru jedním detektorem kouře se tento signál přenese i na další instalovaná zařízení. Akustický signál upozorňující na detekci kouře tak rozhodně nepřeslechnete. Tuto funkci oceníte především v rozlehlých budovách s více patry.

Montáž a vhodné umístění:
Detektor kouře GS558 je určený pro montáž na strop, na zeď nebo pro volné umístění kdekoliv v místnosti. Pro zavěšení slouží montážní deska, kterou pomocí vrutů připevníte na zeď. Detektor poté jednoduše nasadíte na montážní kryt do dvou fixačních výstupků a otočením zafixujete. Váš detektor kouře je poté plně připraven k použití.

Detektor kouře GS558 doporučujeme instalovat do všech místností v domě, kromě kuchyní, koupelen a garáží. Vodní pára, pára z pokrmů a výfukové plyny by mohly spustit falešný poplach. Detektor umístěte do každého patra domu, včetně schodiště, tak, abyste jeho signalizaci slyšeli i ve spánku.

Technické parametry:
Napájení: 2× 1,5 V AA (součástí balení)
Barva: bílá
Hlasitost signalizace >85 dB ve vzdálenosti 3 m
Typ signalizace: optická i zvuková
Možnost propojení s dalšími detektory: ano, bezdrátově
Dosah modulu: až 20 m
Přenosová frekvence: 433 MHz
Krytí: IP20
Provozní teplota: 10 °C až 45 °C
Provozní vlhkost: 30–95 %
Typ instalace: montáž na zeď nebo volně stojící
Životnost: 10 let
Rozměr: 120 × 120 × 35,5 mm

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
bílá
Napájení
2 x 1.5V AA
Použití
únik kouře
Materiál
kov - plast
Rozměry
Ø 120 x 35,5 mm
Hlasitost
85 dB

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání