Značkovací sprej oranžový - reflexní 500ml

Značkovací sprej oranžový - reflexní 500ml

Značkovací sprej oranžový - reflexní 500ml

Speciální nástřiková barva pro značení všeho druhu - vedení inženýrských sítí, vytyčování pro zemní práce, značení napadených stromů atd. Sytá a velmi jasná neprůsvitná barva vhodná na dřevo, kov, beton, asfalt, kámen, zeminu aj. Odolná proti oděru, vodě, běžné stavební chemii a povětrnostním vlivům.

...Více

Výrobce: Den Braven

Číslo zboží: 21773

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

171 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Technický list

Značkovací sprej Den Braven v oranžové reflexní barvě o objemu 500ml je speciální nástřiková barva pro značení všeho druhu - vedení inženýrských sítí, vytyčování pro zemní práce, značení napadených stromů atd. Sytá a velmi jasná neprůsvitná barva vhodná na dřevo, kov, beton, asfalt, kámen, zeminu aj. Odolná proti oděru, vodě, běžné stavební chemii a povětrnostním vlivům.

- Rychle zasychá
- Jasná barva
- Na vlhký i mokrý podklad
- Multipoziční dóza, lze ji držet při aplikaci dnem dolů i vzhůru

Určeno pro krátkodobé značení. V závislosti na hustotě provozu je barva dobře čitelná cca 3-4 týdny. Po uplynutí této doby se začne z podkladu vytrácet. Pokud byla barva aplikována na mokrý podklad, je tato doba kratší.

Použití: značení vedení inženýrských sítí, trasování řezů pro výkopy v komunikacích, značení napadených stromů pro prořez apod. Sprej vhodný pro plynaře, vodaře, geodety, lesníky, stavaře, dopravní policisty, silničáře, pro dočasné sportovní a kulturní akce ve městech.

Parametry

Barva
oranžová
Použití
značení
Materiál
aerosol
Objem
500 ml

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání