Venkovní odtahový ventilátor na zeď Dalap VIT 160

Odtahový ventilátor Dalap VIT 160 na fasádu venkovní

Venkovní odtahový ventilátor na zeď Dalap VIT 160

Odtahový radiální ventilátor Dalap VIT 160 na fasádu venkovní pro systém kruhového potrubí o průměru 160 mm. Ventilátor je určený pro různé prostory, kde se odvádí vzduch o teplotě do 55 °C.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 4348

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

5 096 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Ventilátor do potrubí Dalap VIT 160 je radiální ventilátor napojitelný na potrubí. Dalap VIT jsou určeny k odsávání vzduchu z průmyslových objektů, restaurací, garáží, skladů, autoservisů, dílen, obchodů apod. Ventilátor zajišťuje vysokou vzdušnou kapacitu při relativně nízkém odporu vzduchu.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Pro přesnou funkci, bezpečný provoz a nízký hluk je každá turbína dynamicky vyvážena. Tyto ventilátory jsou skvěle vybaveny pro venkovní použití. Obsahují také tepelnou pojistku, která motor vypne v případě přehřátí. Ventilátor je usazený v kovovém rámu, který je pokrytý odolnou polymerovou vrstvou. Vrtule ventilátoru je vyrobená z hliníkového plechu. Výfukovou spodní stranu ventilátoru kryje ochranná mřížka, která zabraňuje vniknutí cizích předmětů.

 

Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme, pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Vysoce výkonný motor je součástí tohoto ventilátoru a právě díky tomuto motoru lze z místnosti odsát více vzduchu při zachování stejného průměru potrubí.

 

Zapojení:

Zapojení je velmi jednoduché, jediné co potřebujete je malý plochý a křížový šroubovák a 20 minut volného času. Rozmontujte přední kryt, který je uchycený na pěti křížových šroubcích. Na druhé straně víčka od přípojné krabičky najdete schéma zapojení ventilátoru. Pro snadnější montáž doporučujeme použít ohebné potrubí.

 

 

Doporučené příslušenství:

Regulátory otáček slouží k regulaci výkonu ventilátoru. Doporučujeme regulátor otáček o příkonu 300 W a 400 W.

Parametry

Průměr
Ø 160 mm
Průtok vzduchu
650 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Teplota max.
55 °C
Otáčky
2440 ot./min
Statický tlak
365 Pa
Akustický hluk
60 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
95 W
Jmenovitý proud
0.41 A
Materiál
kov
Typová řada
VIT

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání