Nabíječka baterií GP Eco E441 + 4ks baterií AA GP ReCyko 2100, USB

Nabíječka baterií GP Eco E441 + 4ks baterií AA GP ReCyko 2100, USB

Nabíječka baterií GP Eco E441 + 4ks baterií AA GP ReCyko 2100, USB

Sada nabíječky baterií GP Eco E441 a 4ks nabíjecích baterií AA GP ReCyko 2100 NiMH. Inteligentní nabíječka má 4 nabíjecí sloty, 2 nabíjecí kanály (umožňuje nabíjet 2 nebo 4 baterie současně) a je určená pro NiMH nabíjecí baterie AAA nebo AA. Napájení pomocí USB kabelu (součástí balení).

...Více

Výrobce: GP

Číslo zboží: 22184

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

459 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
Nabíječka baterií GP Eco E441 + 4ks nabíjecích baterií AA GP ReCyko 2100 pro rychlé a bezpečné nabití. Nabíječka má 4 nabíjecí sloty se 2 LED kontrolkami. Díky 2 nabíjecím kanálům můžete nabíjet 2 nebo 4 baterie současně.

S nabíječkou GP Economy dosáhnete maximální kapacity vašich nabíjecích baterií v případě jejich úplného vybití již za méně než 8 hodin. Doba nabíjení je závislá na typu a kapacitě baterií. Přibližná doba nabíjení (AAA 1000 mAh: 2:30 - 3:30 / AA 2700 mAh: 4:00 - 8:00 )

Nabíječka Economy je určená pro nabíjení NiMH článků AA / AAA a dokáže diagnostikovat nenabíjecí, poškozené nebo už částečně nabité baterie. Na základě detekovaných hodnot pak samostatně určí rychlost a způsob nabíjení, které na konci nabíjení elektronika zpomalí na režim udržovacího nabíjení. Díky tomu nedochází k přebíjení baterií a snižování jejich životnosti. Běžné nabíječky totiž nabíjí plnou rychlostí, poté nabíjení ukončí a nabití baterií pak není tolik přesné. V případě chybného vložení baterií nabíječka nabíjení vůbec nespustí a tím eliminuje veškerá bezpečnostní rizika.

Vstupní USB rozhraní nabíječky umožňuje její použití téměř kdekoliv. Baterie tak můžete nabíjet pomocí autoadaptéru, přes USB port vašeho notebooku či powerbanky nebo přímo ze sítě bez ohledu na to, zda jste zrovna doma, ve městě, nebo v přírodě.

Baterie ReCyko a nabíječka Economy jsou skvělou kombinací pro bezpečné a ekologické nabíjení. Nejenže nabíječka šetří životnost baterií a tím minimalizuje ekologickou zátěž, baterie GP ReCyko jsou navíc vyrobeny tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí. Při výrobě jsou využívány již recyklované zdroje. Recyklovatelná je i většina materiálů, ze kterých jsou baterie vyrobeny. Společnost GP navíc myslela i na ekologické papírové balení. Baterie a nabíječky GP jsou tak skvělými produkty pro všechny, kterým na přírodě záleží.

LED indikace:
Probíhající nabíjení: zelená (blikání)
Špatná nebo jednorázová baterie: zelená (rychlé blikání)
Ukončené nabíjení: zelená

Technické parametry:

Velikosti nabíjených článků: AAA, AA
Typ nabíjených baterií: NiMH
Počet nabíjených baterií současně: 2 nebo 4
Počet nabíjecích kanálů: 2
Typ článků uvnitř balení: AA ReCyko 2100
Počet článků uvnitř balení: 4
Připojení nabíječky: USB
Druh nabíječky: inteligentní
Detekce alkalických baterií: ano
Detekce poškozených baterií: ano
Ochrana proti přepólování: ano
Nabíjecí proud AAA: 300 mA
Doba nabíjení AAA 1000 mAh: 2:30 - 3:30
Doba nabíjení AA 2700 mAh: 4:00 - 8:00
Doba nabíjení přiložených článků: 3:00/6:00
Napájení: USB 5 V/1 A
Kabel součástí balení: micro USB
Rozměry: 75 × 85 × 25 mm

Parametry

Max. proud
300 mA
Barva
bílá
Napájení
micro USB
Materiál
kov - plast
Typ
NiMH
Typ baterií
4x AAA nebo AA
LCD
ne

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání