Nabíjecí baterie AA GP ReCyko 2100 tužková, blistr 2ks

Nabíjecí baterie AA GP ReCyko 2100 tužková, blistr 2ks

Nabíjecí baterie AA GP ReCyko 2100 tužková, blistr 2ks

Nabíjecí tužkové baterie AA GP ReCyko 2100 NiMH s kapacitou 2100 mAh a napětím 1,2V spolehlivě vydrží více než 500 nabíjecích cyklů a jsou šetrné k životnímu prostředí. Přednabité baterie - baterie jsou ihned po koupi připraveny k použití. Sada 2ks.

...Více

Výrobce: GP

Číslo zboží: 22177

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

174 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Technický list
Sada nabíjecích baterií GP ReCyko 2100 AA NiMH B2121 s kapacitou 2100 mAh a napětím 1,2V. Nová generace baterií ReCyko zahrnuje širokou škálu produktů pro běžné i profesionální použití, přináší ještě lepší výkonnost a je šetrná k životnímu prostředí.

Balení obsahuje 2 ks baterií. Udávaná cena je za celé balení.

Baterie ReCyko vybalíte a můžete ihned použít. Nemusíte se starat o jejich první nabití ani se obávat nízkého výkonu kvůli dlouhodobému uskladnění v prodejně. Baterie GP jsou totiž již z výroby přednabité a navíc jsou vybaveny schopností udržet si po dlouhou dobu svou energii. Narozdíl od jiných baterií na trhu navíc disponují uváděnou kapacitou již po zakoupení.

- více než 500 nabíjecích cyklů
- Nízké samovybíjení
- Kapacita: min. 2100mAh
- Doporučené použití: dětské hračky, rádia, svítilny, fotoaparáty

Používání nabíjecích baterií GP ReCyko je pohodlné, ekologické a finančně výhodné. Baterie vám totiž vydrží několik let, aniž by slábl jejich výkon. I po 500 nabitích a vybitích si udrží většinu své kapacity. V porovnání s ekvivalentní dobou používání jednorázových baterií tak ušetříte nemalé finanční prostředky.

Kromě toho, že jsou baterie ReCyko plně spolehlivé a vydrží více než 500 cyklů nabití a vybití, aniž by to jakkoliv ovlivnilo jejich kapacitu, vás potěší i minimální ekologická zátěž. Baterie GP ReCyko jsou totiž vyrobeny tak, aby byly šetrné k životnímu prostředí. Při výrobě jsou využívány již recyklované zdroje. Recyklovatelná je i většina materiálů, ze kterých jsou baterie vyrobeny. Společnost GP navíc myslela i na ekologické papírové balení. Baterie GP jsou tak skvělým produktem pro všechny, kterým na přírodě záleží.

Technické parametry:
Možnost nabíjení: ano
Chemické složení: NiMH
Napětí: 1,2 V
Minimální kapacita: 2100 mAh
Počet nabíjecích cyklů: více než 500
Typové označení: HR6 (tužková baterie, AA)
Rozměr: 14,5 × 50,5 mm
Balení: 2 ks, blistr

Parametry

Napětí
1.2 V
Rozměry
14.5 x 50.5 mm
Typ
NiMH
Kapacita
2100 mAh
Velikost
AA
Balení
2 ks

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání