Podstavec pod střešní ventilátor Dalap PSV Ø 450 - 500 mm

Montážní rám Dalap PSV Ø 450 - 500 mm

Podstavec pod střešní ventilátor Dalap PSV Ø 450 - 500 mm

Montážní rám Dalap PSV Ø 450 - 500 mm je podstavec z pozinkované oceli na rovnou střechu pro montáž a instalaci střešních ventilátorů Dalap Batron, Batron Profi, Albatro a Albatro Profi zabrání vniknutí vody a předmětů do ventilátoru.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 9759

Dostupnost hlavní sklad:

  • Na dotaz

5 327 Kč
Vč. DPH
Počet

Tento produkt není momentálně k dispozici. Chcete dostat upozornění když bude produkt naskladněn?

favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Tento výrobek není momentálně skladem a není možné jej zakoupit. V případě zájmu nás kontaktujte.

příloha Prohlášení o shodě

Podstavec na rovnou střechu pro střešní ventilátory nebo také montážní rám, je určen pro instalaci průmyslových střešních ventilátorů na rovné střechy. Je speciálně navržený pro snadnou a spolehlivou montáž na střechu, kde slouží jako konečná izolace přímo na střeše a zcela zabraňuje vniknutí vody a cizích těles do vzduchotechnických rozvodů.

 

Podstavec je vyroben z pozinkované oceli pro delší životnost.

 

Série střešních ventilátorů, které jsou vhodné pro montáž na tento podstavec jsou: Dalap BATRON, BATRON PROFIALBATRO a ALBATRO PROFI.

 

f_1.jpg

 

Příklad montáže
Ventilátor se namontuje přímo nad větrací (vzduchotechnické) potrubí a ke střeše je pevně připevněn k plochému povrchu pomocí spojovací desky.

 

Pro montáž na plochou střechu musí být použity montážní rámy, které zabraňují vniknutí vody nebo sněhu do potrubí. Podstavec pro střešní ventilátory nebo také montážní rám je určen pro instalaci průmyslových střešních ventilátorů na rovné střechy. Je speciálně navržený pro snadnou a spolehlivou montáž na střechu, kde slouží jako konečná izolace přímo na střeše a zcela zabraňuje vniknutí vody a cizích těles do vzduchotechnických rozvodů.

Parametry

Váha
17.00 kg
Materiál
kov
Typová řada
PSV

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání