Kryt televizní zásuvky ABB SWING béžový

Kryt zásuvky Swing anténní TV+R(+SAT) ABB, 5011G-A00300 D1

Kryt televizní zásuvky ABB SWING béžový

Kryt anténní zásuvky SWING TV+R+SAT ABB 5011G-A00300 D1 béžové barvy je plastovou krytkou k anténní zásuvce SWING pro televizní, rádiový a satelitní připojení v domácnosti, kancelářích. S vylamovacím otvorem pro SAT připojení.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 4021

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

49 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Kryt anténní zásuvky TV+R+SAT ABB SWING 5011G-A00300 D1 v béžové barvě je plastovou krytkou k anténní zásuvce SWING pro televizní, rádiový a satelitní připojení v domácnosti, kancelářích. S vylamovacím otvorem pro SAT připojení.

Pouze kryt zásuvky - pro kompletní zásuvku je nutné dokoupit přístroj TV+R(+SAT) zásuvky a rámeček SWING nebo SWING L, v nabídce v několika barvách.

Technické parametry:
Barva: béžová
Materiál: PVC
Typová řada: Swing / Swing L
Rozměry: 81 x 81 x 12,7 mm


Béžové vypínače a zásuvky SWING od českého výrobce ABB se vyznačují jednoduchým a klasickým designem. Vypínače a zásuvky SWING jsou dodávány jako samostatné přístroje bez rámečku a můžete je kombinovat s rámečky SWING nebo SWING L, které jsou o trochu výraznější a širší. Můžete zvolit odlišnou barvu přístrojů i krycích rámečků a vytvořit barevnou kombinaci, která bude nejvíce odpovídat Vašemu stylu.

Parametry

Barva
béžová
Provedení
TV - Radio - SAT
kryt
Materiál
PVC
Typová řada
Swing

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání