Regulační klapka mechanická 200 mm

Regulační klapka mechanická 200 mm

Regulační klapka mechanická 200 mm

Kovová regulační klapka mechanická pro vzduchotechnické kovové potrubí průměru 200 mm z pozinkovaného plechu, slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu mechanickou klapkou s regulací úhlu. Pro teploty do 80°C.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 2256

Dostupnost hlavní sklad:

  • Na dotaz

575 Kč
Vč. DPH
Počet

Tento produkt není momentálně k dispozici. Chcete dostat upozornění když bude produkt naskladněn?

favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Tento výrobek není momentálně skladem a není možné jej zakoupit. V případě zájmu nás kontaktujte.

příloha Katalog kovového potrubí

Manuální kovová zpětná klapka Dalap KTS 200 mm se speciální těsnící gumou se používá ke spojování vzduchotechnického potrubí a díky gumovému těsnění budou spoje v rozvodech téměř nepropustné. Tato zpětná klapka používá inovativní systém SPIRO COMFORT CLICK, který je založený na principu bezpečné a jednoduché montáže vč. nastavení. 

SPIRO COMFORT CLICK je systém bezpečné a jednoduché montáže, díky kterému ušetříte nemalé množství práce a času. Ideální pro instalaci v omezených prostorách se stíženou dostupností k manipulaci, bez potřeby složitého nářadí - na jedno zacvaknutí usadíte vše na své místo.

Zpětná klapka je vyrobena z pozinkovaného plechu a určena do maximální teploty 80°C, při krátkodobém působení je možné klapku vystavit teplotě až do 100°C.

Zpětná klapka slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu, je v mechanickém provedení, sami si manuálně určíte, jestli má být klapka otevřená nebo zavřená a v jakém úhlu.

Mechanická zpětná klapka Dalap KTS se speciální těsnící gumou o průměru 200 mm je plně kompatibilní s běžnými vzduchotechnickými systémy o shodném průměru.

Parametry

Průměr
Ø 200 mm
Teplota max.
80°C
Barva
stříbrná
Použití
mechanická
Materiál
pozink

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání