Vestavná kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Vestavná kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Vestavná kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Kovová vestavná zásuvka s víčkem ABB GARANT 5518-2790 je vodotěsná zásuvka 2P+PE pro polozapuštěnou montáž s vysokým krytím IP55. Určená k zabudování do panelů strojů, přístrojů a rozváděčů, zásuvku lze připevnit k instalační krabici. Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 21671

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

481 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k instalaci

Vestavná kovová zásuvka s víčkem ABB GARANT 5518-2790 je vodotěsná zásuvka 2P+PE pro polozapuštěnou montáž s vysokým krytím IP55 (pouze při zavřeném víčku). Zásuvka nemá spodní díl (krabici) a je určená k zabudování do panelů strojů, přístrojů a rozváděčů. Zásuvku lze připevnit k instalační krabici (s roztečí otvorů pro šrouby 60 mm). Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu.

Upevnění šrouby.
Šroubové svorky (pro vodiče 1-2,5 mm²).

Přístroj splňuje stupeň krytí IP 44 při montáži na svislou, hladkou a neporézní stěnu, krytí IP 55 pouze při zavřeném víčku.

Technické parametry:
Řazení: 2P+PE
Jmenovitý proud: 16 A
Jmenovité napětí: 250 V
Celkové rozměry: 82,5 x 82,5 x 43 mm
Montážní hloubka: 15 mm
Materiál: kov
Stupeň ochrany: IP 55
Barva: hliník lakovaný lesklý
Způsob montáže: polozapuštěná montáž

Přístroje řady Garant se používají pro vrchní pevné elektroinstalace v prostředí, kde je vyžadováno krytí až do IP 55 u zásuvek a IP 66 u spínačů. Přístroje jsou vhodné pro instalaci na hořlavé podklady o třídách reakce na oheň B, C, D. Při montáži a provozu se může dostat do vnitřního prostoru vlhkost, která při změně teploty může kondenzovat, což způsobuje rosení. Rozsah rosení není na závadu funkce a nemůže způsobit žádný problém při používání. S vyšší teplotou zmizí. Rovněž je možné otevřít odkapávací otvor ve dně krabice přístroje směrem k zemi. Při otevření tohoto odkapávacího otvoru dojde ke snížení výsledného krytí z IP66, respektive IP 55, na IP44 (vodní sprcha a předměty nad 1mm). Kryty s otevřeným odkapávací otvorem vyhoví pouze pro IP44. Pokud se tedy v prostoru uvnitř přístroje objeví voda a odteče odkapávacím otvorem, vyhovuje výrobek tomuto sníženému krytí. Pro dosažení vyššího krytí se nesmí odkapávací otvor vylamovat.

Parametry

Max. proud
16 A
Krytí
IP 55
Barva
hliník
Provedení
zásuvka
Napětí
230 V
Materiál
kov
Typová řada
Garant
Montáž
instalační krabice
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání