Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Venkovní kovová zásuvka ABB GARANT IP55 na zeď vodotěsná

Kovová zásuvka s víčkem ABB GARANT 5518-2750 je vodotěsná zásuvka 2P+PE s propichovací průchodkou, která těsně obepne protažený kabel. Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP55 (pouze při zavřeném víčku).

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 21670

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

744 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k instalaci

Kovová zásuvka s víčkem ABB GARANT 5518-2750 je vodotěsná zásuvka s propichovací průchodkou, která po propíchnutí tenkým ostrým hrotem těsně obepne následně protažený kabel. Tím je zajištěno kvalitní utěsnění vstupu kabelu do přístroje. Speciálně navržena do prostředí se zvýšeným výskytem vlhkosti a prachu. Montáž na stěnu s vysokým krytím IP55, uvedený stupeň krytí je zajištěn pouze při zavřeném víčku.

Upevnění šrouby.
Šroubové svorky (pro vodiče 1-2,5 mm²).

Technické parametry:
Řazení: 2P+PE
Jmenovitý proud: 16 A
Jmenovité napětí: 250 V
Celkové rozměry: 84 x 84 x 51,5 mm
Materiál: kov
Stupeň ochrany: IP 55
Barva: hliník lakovaný lesklý
Způsob montáže: na povrch

Přístroje řady Garant se používají pro vrchní pevné elektroinstalace v prostředí, kde je vyžadováno krytí až do IP 55 u zásuvek a IP 66 u spínačů. Přístroje jsou vhodné pro instalaci na hořlavé podklady o třídách reakce na oheň B, C, D. Při montáži a provozu se může dostat do vnitřního prostoru vlhkost, která při změně teploty může kondenzovat, což způsobuje rosení. Rozsah rosení není na závadu funkce a nemůže způsobit žádný problém při používání. S vyšší teplotou zmizí. Rovněž je možné otevřít odkapávací otvor ve dně krabice přístroje směrem k zemi. Při otevření tohoto odkapávacího otvoru dojde ke snížení výsledného krytí z IP66, respektive IP 55, na IP44 (vodní sprcha a předměty nad 1mm). Kryty s otevřeným odkapávací otvorem vyhoví pouze pro IP44. Pokud se tedy v prostoru uvnitř přístroje objeví voda a odteče odkapávacím otvorem, vyhovuje výrobek tomuto sníženému krytí. Pro dosažení vyššího krytí se nesmí odkapávací otvor vylamovat.

Parametry

Max. proud
16 A
Krytí
IP 55
Barva
hliník
Provedení
zásuvka
Napětí
230 V
Materiál
kov
Typová řada
Garant
Montáž
na zeď
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání