Kovový radiální ventilátor do potrubí Dalap Turbine M 200

Kovový radiální ventilátor Turbine M - 200mm

Kovový radiální ventilátor do potrubí Dalap Turbine M 200

Kovový radiální ventilátor Turbine M 200 je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů. Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz, vyroben z pozinkované oceli.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 3474

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

3 075 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod příloha Prohlášení o shodě

Profesionální potrubní ventilátor s nízkou hladinou hluku je určen k odsávání vzduchu z průmyslových objektů, prodejen, kuchyní, restaurací, malých hal apod. Ventilátor je vhodný na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou a dosahuje velkého průtoku vzduchu při současném dodržení nízké hlučnosti. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v delších potrubních rozvodech.

Kryt ventilátoru je vyroben z kvalitní oceli s polymerovým nástřikem. Ventilátor je vybaven motorem s kuličkovými ložisky, což jej předurčuje k využívání v nepřetržitém provozu. Součástí motoru je tepelná pojistka. Ventilátory jsou kompatibilní se vzduchotechnickým potrubím o stejném průměru.

 

Snadná instalace ventilátoru:

Výkonný motor s kuličkovými ložisky je možné instalovat vertikálně i horizontálně a umožňuje namontovat ventilátor kamkoliv do potrubí. Potřebujete-li zvýšit tlak nebo kapacitu přepravovaného vzduchu, můžete nainstalovat několik potrubních ventilátorů za sebou.

 

 

Vybavení:

Kuličková ložiska prodlužují životnost ventilátoru z 5.000 na 40.000 provozních hodin. Ventilátor s kuličkovými ložisky doporučujeme, pokud je ventilátor instalován do stropu nebo bude využíván k častému či nepřetržitému provozu.

Vysoce výkonný motor je součástí tohoto ventilátoru a právě díky tomuto motoru lze z místnosti odsát více vzduchu při zachování stejného průměru potrubí.

 

Orientační výpočet ventilátoru jsme pro Vás připravili zde: VÝPOČET VENTILÁTORU

 

Zapojení ventilátoru:

Rozmontujte přípojnou krabičku a naleznete svorku se čtyřmi kabely. Na druhé straně víčka od přípojné krabičky najdete schéma zapojení ventilátoru.

Při špatném zapojení hrozí nebezpečí úrazu elektrickým proudem či poškození ventilátoru, zapojení by proto měla provádět osoba odborně znalá v oboru elektro!

 

 

Doporučené příslušenství:

Nezbytnou součástí k zapojení ventilátoru je napájecí kabel, který je nutné dokoupit.

Regulátor otáček umožňuje řízení průtoku vzduchu v závislosti na nastavení regulátoru otáček. Při nastavení nižších otáček motoru dochází k úspoře elektrické energie a snížení hlučnosti.

Čidlo vlhkosti po dosažení nastavené relativní vlhkosti (RH) automaticky zapne připojený ventilátor.

Časovač je vhodný pro spínání ventilátorů s možností nastavení zpoždění. Ventilátor poté funguje tak, že se připojí například k osvětlení a pokud se rozsvítí, tak se ventilátor rozeběhne a když se zhasne, začíná se odpočítávat nastavený interval.

 

100% kompatibilita s naším potrubím = bezproblémová a rychlá instalace:

Ventilátor je plně kompatibilní s potrubím stejného průměru - PVC, PVC flexi, AL flexiEuro AlSpiro izolované potrubí. Potrubí lze nasunout přímo na ventilátor bez jakékoliv redukce.

 

Parametry

Průměr
Ø 200 mm
Průtok vzduchu
1000 m³/h
Kuličková ložiska
ano
Vyšší výkon
ano
Teplota max.
60 °C
Otáčky
2500 ot./min
Statický tlak
430 Pa
Akustický hluk
70 dB/3m
Krytí
IP X4
Napájení
230 V
Příkon
150 W
Jmenovitý proud
0.70 A
Váha
4.20 kg
Materiál
kov
Typová řada
TURBINE M
Tepelná pojistka
ano

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání