Kondenzační jímka pro ventilační potrubí KA 125

Kondenzační jímka pro ventilační potrubí KA 125

Kondenzační jímka pro ventilační potrubí KA 125

Kondenzační jímka pro odvod sražené vody KA 125 o průměru 125 mm slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu, který vzniká srážením vody uvnitř ventilačního potrubí. Vyrobena z kvalitního ABS plastu.

...Více

Výrobce: Dalap

Číslo zboží: 11818

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

300 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Kondenzační jímka do ventilačního potrubí KA 125 o průměru 125 mm slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu, který vzniká srážením vody uvnitř ventilačního potrubí.

Sběrač kondenzátu – kondenzační jímku lze použít tam, kde se tvoří kondenzát. Kondenzační jímka slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu jako je vlhkost, pára atd., vznikajícím srážením vody uvnitř potrubí. Jsou to hlavně místa, kde je velký rozdíl teplot. Jako příklad je odvod výparů z kuchyňské digestoře pomocí plastového ventilačního systému, který vede skrz střechy. V tomto případě pouhé zaizolovaní potrubí je neúčinné, protože studený vzduch stále proniká do ventilačního systému a to především, když je digestoř vypnutá. Zde je vhodné použít jako část potrubí tento sběrač kondenzátu, který vzniklý kondenzát zachytí a uvnitř sběrače potom dojde k postupnému odpaření kondenzátu. Pokud to podmínky ventilačního systému vyžadují, můžeme po trase umístit i více těchto sběračů kondenzátu. Kondenzační jímka má dlouhodobou životnost.

Montáž:
Montáž je velmi snadná, stačí pouze zasunout jímku do ventilačního potrubí a spoje utěsnit lepící páskou nebo silikonem.

Technické parametry:
Průměr: 125 mm
Délka: 136 mm
Průměr odtokového hrdla: 32 mm
Maximální teplota: 50 °C
Materiál: ABS plast
Barva: bílá

Parametry

Průměr
Ø 125 mm
Teplota max.
50 °C
Barva
bílá
Materiál
plast

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání