Keramická TV-R-SAT zásuvka ABB DECENTO koncová 2dB, bílá

Keramická TV-R-SAT zásuvka ABB DECENTO koncová 2dB, bílá

Keramická TV-R-SAT zásuvka ABB DECENTO koncová 2dB, bílá

Kompletní anténní zásuvka TV-R-SAT ABB DECENTO je bílá keramická zásuvka v retro stylu pro rozvod televizního, rádiového a satelitního signálu. Je určená pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci. Bílá kulatá retro zásuvka z porcelánu se stane noblesním doplňkem každého interiéru.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 20457

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

1 233 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Návod k montáži Decento

Kompletní anténní zásuvka TV-R-SAT ABB DECENTO 5011K-C00403 je bílá keramická zásuvka v retro stylu pro rozvod televizního, rádiového a satelitního signálu. Je určená pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci. Montáž do elektroinstalační krabice 68. Pro instalaci více přístrojů Decento vedle sebe musí být rozteč středů instalačních krabic min. 90 mm ve vodorovném nebo svislém směru.

Zásuvka umožňuje průchod proudu (max. 500 mA DC) a tónového signálu 22 kHz pro napájení a ovládání LNB. Konektor F je opatřen závitem.

Technické parametry:
Krytí: IP20
Barva: bílá
Materiál: keramika
Druh připojení: šroubové svorky
Odbočovací útlum: 2 dB
Jmenovitá impedance vstupů a výstupů: 75 Ohm
Připojovací vodiče: koaxiální kabely o průměru 3,6-6,8 mm
Rozměry: Ø 87 mm
Montážní hloubka: 23,5 mm
Přesah: 13 mm

Keramické retro vypínače a zásuvky DECENTO od českého výrobce ABB vnesou do Vašeho interiéru nádech starých časů. Bílé kulaté retro vypínače z porcelánu se stanou noblesním doplňkem každého interiéru zařízeného v retro stylu. A tomu odpovídá i jejich vyšší cena. Bílá barva působí čistě, elegantně a nabízí široké možnosti použití v celé domácnosti.

Retro vypínače ABB Decento


Součástí vypínačů a zásuvek Decento je kulatý keramický rámeček. Pokud potřebujete vedle sebe umístit více vypínačů nebo zásuvek Decento, pak je nutné umístit je jednotlivě vedle sebe nebo nad sebou. O to víc pak vynikne jejich jedinečný tvar a styl. Řada Decento zahrnuje všechny běžné vypínače a přepínače, klasickou zásuvku, datovou zásuvku, TV zásuvku nebo žaluziový spínač.

Vypínače a zásuvky ABB Decento

Parametry

Krytí
IP 20
Barva
bílá
Provedení
TV - Radio - SAT
Materiál
keramika
Typová řada
Decento
Montáž
instalační krabice
Rozměry
Ø 87 mm

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání