Kulatý keramický vypínač RETRO KERAMIK č.1 s kolébkou, černý - komplet

Kulatý keramický vypínač RETRO KERAMIK č.1 s kolébkou, černý - komplet

Kulatý keramický vypínač RETRO KERAMIK č.1 s kolébkou, černý - komplet

Kompletní vypínač č.1 RETRO KERAMIK KV5001B je černý keramický vypínač v retro stylu, s montáží do elektroinstalační krabice 68. Šroubové svorky pro připojení vodičů. Dodává se včetně jednoduchého keramického rámečku v černé barvě.

...Více

Výrobce: Elhard

Číslo zboží: KV5001B

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

638 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání
příloha Prohlášení o shodě

Kulatý keramický vypínač Elhard RETRO KERAMIK KV5001B řazení č.1 - jednopólový je černý keramický vypínač v retro stylu. Vypínač je určený pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci s montáží do elektroinstalační krabice 68. Je vyrobený z glazurované keramiky v černé barvě.

Jedná se o cenově zvýhodněný set, který obsahuje:
- 1ks kulatý keramický vypínač RETRO KERAMIK č.1 s kolébkou, černý (č. zboží: KV1001B)
- 1ks kulatý keramický rámeček RETRO KERAMIK černý (č. zboží: KV3001B)

V případě instalace do vícenásobných rámečků, doporučujeme zakoupit keramický vypínač č.1 bez rámečku.

Pro vícenásobné instalace nabízí řada RETRO KERAMIK kulatý keramický dvojrámečektrojrámeček a čtyřrámeček.

Technické parametry:
Krytí: IP20
Barva: černá
Materiál: keramika
Způsob ovládání: kolébka
Napětí: 230 V
Maximální proud: 10 A
Druh připojení: šroubová svorka
Rozměry: Ø 97 mm
Montážní hloubka: 6 mm
Přesah: 21 mm

Keramické retro vypínače a zásuvky RETRO KERAMIK od Elhard vás vrátí zpět v čase a dodají Vašemu interiéru noblesu a vznešenou eleganci. Jsou vyrobené z kvalitní keramiky, která je povrchově glazovaná a má dlouhou životnost. Keramické vypínače mají kulatý nebo hranatý tvar a nabízíme je ve 2 barváchbílé a černé. Keramické vypínače si můžete vybrat v provedení s klapkou (kolébkou), otočné nebo s páčkou, která vypínačům dodává ten správný retro design. Každý zákazník si může vybrat přesně takový vypínač, který bude nejvíce odpovídat jeho stylu a potřebám.

Keramický vypínač Elhard RETRO KERAMIK černý


Podle způsobu montáže nabízíme kulaté retro vypínače buď jako zapuštěné přístroje s montáží do elektroinstalační krabice nebo jako nástěnné přístroje určené pro povrchovou montáž. Zapuštěné přístroje jsme rozdělili podle barvy na řady KERAMIK bílá a KERAMIK černá, nástěnné vypínače a zásuvky můžete vybírat v kategorii KERAMIK nástěnné bílé a KERAMIK nástěnné černé.

Kulaté keramické vypínače a zásuvky RETRO KERAMIK nabízíme buď jako kompletní přístroje s kulatým keramickým či dřevěným rámečkem, nebo jako samostatné přístroje vhodné pro instalaci do vícenásobných rámečků. K hranatým keramickým vypínačům a zásuvkám nabízíme pouze keramické hranaté rámečky. Řada RETRO KERAMIK zahrnuje všechny běžné vypínače a přepínače, klasickou zásuvku 230V/16A, ale také zásuvky pro moderní instalace, tj. anténní TV-R-SAT zásuvkudatovou zásuvku nebo USB zásuvku.

Každý výrobek z řady RETRO KERAMIK je jedinečný, a proto na něm lze najít jisté odchylky a nerovnosti. Právě to dodává ale každému kousku jeho hodnotu a originální vzhled. Dodejte svému interiéru retro atmosféru s vypínači a zásuvkami RETRO KERAMIK od Elhard. Překvapí vás nejen svou kvalitou a příznivou cenou, ale především širokou nabídkou přístrojů, krycích rámečků a příslušenství.

Schéma zapojení jednoduchého vypínače č.1:

Schéma zapojení vypínače č.1

Parametry

Max. proud
10 A
Krytí
IP 20
Barva
černá
Provedení
č.1
Napětí
230 V
Materiál
keramika
Typová řada
Retro Keramik
Montáž
instalační krabice
Rozměry
Ø 97 mm
Tvar
kulatý
Svorky
šroubové

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání