Baterie alkalická LR6 GP Ultra Plus G-TECH AA, tužková, 4ks

Baterie alkalická LR6 GP Ultra Plus G-TECH AA, tužková, 4ks

Baterie alkalická LR6 GP Ultra Plus G-TECH AA, tužková, 4ks

Sada 4 tužkových baterií AA LR6 GP ULTRA+ G-TECH 1,5V. Alkalické nenabíjecí baterie o rozměru 14,5×50,5 mm. Baterie GP ULTRA+ s nejmodernější technologií G-TECH jsou o 200 % výkonnější oproti ostatním alkalickým bateriím.

...Více

Výrobce: GP

Číslo zboží: 3028

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

více než 10 ks
98 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Alkalické baterie GP ULTRA+ AA jsou ekonomickým zdrojem elektrické energie vhodným pro energeticky nenáročná zařízení. Oproti zinkochloridovým bateriím disponují dlouhou skladovatelností až 10 let. Jejich pracovní teplota je -20 °C až +54 °C.

Vylepšená řada GP alkalických baterií ULTRA+ přináší nárůst výkonu a nepřetržitého provozu až o 200 % oproti ostatním běžným alkalickým bateriím, čímž jsou ideální volbou pro dlouhé chvíle strávené s rodinou a další aktivity, které vyžadují spolehlivý zdroj energie.

GP ULTRA+ baterie jsou vybaveny nejmodernější technologií G-TECH, která zajišťuje maximální výkon ve vašich zařízeních. Čtyři významné průlomové změny byly implementovány, zaměřující se na zvýšení výdrže energie a zajištění pevnějšího těsnění baterií.

Baterie alkalická LR03 GP ULTRA+ G-TECH AAA, mikrotužkováBaterie alkalická LR03 GP ULTRA+ G-TECH AAA, mikrotužková


Technologie G-TECH se skládá z práškového zinku nové generace s vysokou hustotou, který zajišťuje rychlé a robustní generování energie a lepší výkon. Vícekroužkové jádro s vysoce čistým grafitem zvyšuje elektrickou vodivost a zajišťuje tak delší výdrž energie. Zefektivněná vnitřní konstrukce zvětšuje reakční plochu uvnitř baterie a přenos energie uvnitř článku. Patentovaná technologie prevence proti vytečení zabraňuje úniku energie z baterie a účinně ji uzamyká.

Použití:
Díky svému vysokému výkonu a účinnosti jsou nové alkalické baterie GP ULTRA+ ideální volbou pro použití v zařízeních s vysokou spotřebou energie, jako jsou svítilny, dálkové ovladače, hračky, a mnoho dalších zařízení.

Balení obsahuje 4 ks baterií. Udávaná cena je za celé balení.

Technické parametry:
Možnost nabíjení: ne
Chemické složení: alkalické
Napětí: 1,5 V
Kategorie/řada: Ultra Plus Alkaline
Typ: LR6
Rozměr: 14,5 × 50,5 mm
Velikost baterie: tužková AA

Parametry

Napětí
1.5 V
Rozměry
14.5 x 50.5 mm
Typ
alkalická
Velikost
AA
Balení
4 ks

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání