Kryt komunikační zásuvky ABB SWING bílý

Kryt komunikační zásuvky ABB SWING bílý

Kryt komunikační zásuvky ABB SWING bílý

Kryt komunikační zásuvky SWING ABB 5014G-A02018 B1 bílé barvy je plastovou krytkou k datovým zásuvkám pro instalaci počítačové sítě s konektory RJ45 v domácnosti nebo v kanceláři.

...Více

Výrobce: ABB

Číslo zboží: 10434

Dostupnost hlavní sklad:

  • Skladem

91 Kč
Vč. DPH
Počet
favorite_border Přidat do seznamu přání favorite Přidat do seznamu přání

Kryt komunikační zásuvky ABB SWING 5014G-A02018 B1 v bílé barvě je plastovou krytkou k datovým zásuvkám pro instalaci počítačové sítě s konektory RJ45 v domácnosti nebo kanceláři. Kryt s kovovým upevňovacím rámečkem s montáží do elektroinstalační krabice 68. Pro uchycení do krabic doporučujeme zakoupit samořezné vruty 3x13 mm, sada 2 ks.

Pro kompletní zásuvku je nutné dokoupit 2x datový konektor RJ 45-8 cat.5 a rámeček SWING nebo SWING L, v nabídce v několika barvách.

Technické parametry:
Barva: bílá
Materiál: PVC
Typová řada: Swing / Swing L
Rozměry otvorů: 19,4 × 14,8 mm


Bílé vypínače a zásuvky SWING od českého výrobce ABB se vyznačují jednoduchým a klasickým designem. Vypínače a zásuvky SWING jsou dodávány jako samostatné přístroje bez rámečku a můžete je kombinovat s rámečky SWING nebo SWING L, které jsou o trochu výraznější a širší. Můžete zvolit odlišnou barvu přístrojů i krycích rámečků a vytvořit barevnou kombinaci, která bude nejvíce odpovídat Vašemu stylu.

Parametry

Barva
bílá
Provedení
datová
kryt
Materiál
PVC
Typová řada
Swing
Montáž
instalační krabice

Příslušenství

Produkt přidán k porovnání

Success
Zobrazit porovnání